HRM Recruiters, Vacatures, Nieuws en Aanbiedingen!

Vind en laat u vinden, kom in contact met de juiste professionals in uw vakgebied. Ontvang regelmatig relevante vacatures en informatie over recruiters, werkgevers en opleidingen. 

 

Bezoek ook de Loopbaanshop, zet bijvoorbeeld uw CV en/of bedrijfsprofiel extra in de spotlight en lift eenvoudig mee met alle relevante mailings.

 

Een eigen recruiter of arbeidsmarkt gerelateerde webshop openen op Arbeidsmarkt.com? Dat kan, neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Bekijk hier alle HRM vacatures 

Vacatures

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven.
Ben je enkele jaren werkzaam in recruitment en wil je doorgroeien van medior recruiter tot een echte senior in je vak? Toe aan die volgende stap? Dan zien we je graag bij Compagnon!
Ben jij een Recruitment Marketeer met uitstekend gevoel voor content, social media en met passie voor en kennis van online (recruitment)marketing? Reageer dan meteen!
Heb jij kennis en ervaring van online performance marketing en saleservaring opgedaan in de mediabranche? Lees dan nu verder!
Wij zoeken een spontane en vooral ook gezellige nieuwe collega die ons komt helpen om veel nieuwe medewerkers te gaan werven.