Junior HR Manager -

Junior HR Manager
 -
Junior HR manager, dit is je uitdagingVoor onze opdrachtgever in Utrecht is het ondersteunen van medewerkers en het ontwikkelen van hun vaardigheden essentieel, omdat zij geloven dat betrokkenheid en prestaties hand in hand gaan. Medewerkers in management functies krijgen daarom de middelen om vooruitgang te boeken zodat zij op hun beurt kunnen helpen hun teams stappen te laten maken. Voor jou …
Junior HR manager, dit is je uitdaging

Voor onze opdrachtgever in Utrecht is het ondersteunen van medewerkers en het ontwikkelen van hun vaardigheden essentieel, omdat zij geloven dat betrokkenheid en prestaties hand in hand gaan. Medewerkers in management functies krijgen daarom de middelen om vooruitgang te boeken zodat zij op hun beurt kunnen helpen hun teams stappen te laten maken. Voor jou als junior HR manager is dat niet anders. Met jouw hands- on managementstijl en informele en eenvoudige benadering ben jij in staat zowel op operationeel als tactisch en strategisch advies uit te brengen aan het management. Je bent dus een Partner in Business en kan zowel gevraagd als ongevraagd advies geven op de actuele HR vraagstukken.

Als junior HR manager heb jij de volgende verantwoordelijkheden:
- Partner in Business voor het management omtrent brede HR thema’s, zoals ontwikkeling en performance management;
- actieve rol spelen in en advies bij verschillende HR projecten (onder andere leiderschap);
- verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding, werving en selectie, exit gesprekken;
- nauw schakelen met het HR service center met betrekking tot HR administratie/support.

Als junior HR manager rapporteer je aan de senior HR manager.

De uitdaging ga je aan bij een grote internationale organisatie
Onze opdrachtgever in Utrecht is met 1850 medewerkers in Nederland en meer dan 100.000 medewerkers wereldwijd een grote werkgever in Nederland én daarbuiten. Een dynamische, ambitieuze en sterk groeiende organisatie waar innovatie belangrijk is. Jouw betrokkenheid, bevlogenheid en analytische vaardigheden voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij onze opdrachtgever te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: Open, dynamisch, vernieuwend en betrokken.
Jouw werkplek is goed te bereiken met het openbaar vervoer (met de bus vanaf Utrecht Centraal) of met de auto (vlak langs de snelweg).

De vacature biedt meer dan een alleen een uitdaging:
- Salaris tussen de € 2600,- en € 3100,-;
- goede opleidingsfaciliteiten en mooie doorgroei- en loopbaanperspectieven;
- inspirerende en uitdagende internationale omgeving.

Dit breng jij voor de vacature HR adviseur mee:
- Afgeronde hbo of wo opleiding;
- je bent een high potential met 2-3 jaar ervaring als HR adviseur;
- uitstekende communicatieve vaardigheden;
- analytisch sterk;
- beheersing van de Engelse taal.

Nog vragen?
Onze collega Nienke Tolboom neemt alle tijd om antwoord te geven via 0612774719.

Solliciteren naar de vacature jr. HR manager
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we maar wat graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen 2 weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Heb jij Rechten gestudeerd en wil je carrière starten in recruitment? Wil jij kandidaten werven voor onze klanten zoals Philips, ING, PVH (Tommy Hilfiger & Calvin Klein), RAI, Rabobank e...
Jij hebt een passie voor het vak van recruitment en de ambitie om door te groeien naar een brede rol op HR gebied.
Als kennispartner op het gebied van en online recruitment & arbeidsmarktcommunicatie adviseer jij bestaande en nieuwe relaties bij het opstellen van een recruitmentstrategie.
Jij hebt zin om mee te werken aan iets dat al mooi is, maar heel snel heel veel mooier aan het worden is: de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf&.
Jij wordt door onze klanten gezien als Job Marketing adviseur. Dit betekent dat jouw klanten verwachten dat je ze helpt met het genereren van relevante sollicitaties op hun vacatures.