International HR Manager - Stage Entertainment

International HR Manager
 -
Stage Entertainment
International HR Manager, dit is je uitdagingStage Entertainment is een van de grootste theaterproducenten ter wereld. Jaarlijks trekken de diverse producties van Stage Entertainment zoals The Lion King, The Body Guard en Sister Act meer dan 10 miljoen bezoekers. Stage Entertainment wordt geroemd vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit en warme gastvrijheid voor het publiek.Het internationale hoo…
International HR Manager, dit is je uitdaging
Stage Entertainment is een van de grootste theaterproducenten ter wereld. Jaarlijks trekken de diverse producties van Stage Entertainment zoals The Lion King, The Body Guard en Sister Act meer dan 10 miljoen bezoekers. Stage Entertainment wordt geroemd vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit en warme gastvrijheid voor het publiek.

Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, Nederland. Vanuit deze locatie worden ook verschillende landen bediend, zoals Duitsland, Spanje, Frankrijk, Rusland, Italië, Engeland en Amerika. Er werken wereldwijd circa 3000 medewerkers bij Stage Entertainment. De organisatie wordt gekenmerkt door het internationale, dynamische karakter.

Als International HR Manager bij Stage Entertainment schakel je constant met diverse internationale stakeholders. Om in deze veranderende omgeving van toegevoegde waarde te zijn, is de organisatie op zoek naar een flexibel, positief en vakinhoudelijk sterk personage. Herken jij je in dit profiel? Hieronder wordt het sollicitatieproces en het profiel verder toegelicht.

Als International HR Manager heb je de volgende verantwoordelijkheden:
- Sparringpartner en adviseur voor managers op het internationale hoofdkantoor in de breedste zin van het woord;
- het ontwikkelen en verbeteren van lokaal HR beleid en processen voor Stage Entertainment Hoofdkantoor en Group;
- recruitment en selectie van midlevel en senior staf personeel (opstellen van vacatureteksten, interviews, beoordelen van sollicitaties, het verzorgen van feedback en afhandeling van selectie testen);
- ondersteuning bieden aan de Director Strategy & Enabling Services in het opstellen van internationale HR documenten, zoals arbeidsovereenkomsten;
- het initiëren en leiden van internationale projecten ter verbetering van synergie op de verschillende gebieden, zoals performance management, functiewaardering, beloning en management reports. Dit doe je in samenwerking met de HR collega’s van de Stage Entertainment organisaties in de verschillende landen;
- zorgen voor consequente bewaking en rapportages van beloningsprogramma’s voor executives en senior management.

Als International HR Manager rapporteer je aan de Director Strategy & Enabling. Je werkt nauw samen in een team met de andere International HR Manager en de International HR Coördinator. Je geeft in deze rol geen leiding. Jouw betrouwbaarheid, hands-on mentaliteit en je uitstekende interpersoonlijke, communicatieve en verbindende vaardigheden, voegen veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij Stage Entertainment te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: internationaal karakter, informele sfeer en continue in beweging.

Locatie en bereikbaarheid
Jouw werkplek op de Zuidas is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Marktconform salaris;
- 13e maand;
- fulltime werkweek;
- werken op een internationaal hoofdkantoor voor diverse landen op een inspirerende werkplek.

Dit breng jij voor de vacature International HR Manager mee:
- Academisch werk- en denkniveau. Afgeronde HRM opleiding of een vergelijkbare achtergrond;
- 5 tot 10 jaar relevante generieke HR ervaring als HR adviseur/Manager;
- minimaal 5 jaar relevante HR ervaring op een internationaal hoofdkantoor (met verantwoordelijkheden in verschillende landen);
- goede kennis van Nederlandse wet- en regelgeving;
- uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- analytisch en inhoudelijke benadering, down to earth, initiatiefrijk en samenwerkingsgericht.

Nog vragen?
Onze collega Bob Smits neemt alle tijd om antwoord te geven via 0492-492353.

Solliciteren naar de vacature International HR Manager?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen 2 weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt. RvdB ondersteunt Stage Entertainment exclusief in deze procedure. Kandidaten worden verzocht rechtstreeks contact op te nemen met RvdB. Onze opdrachtgever stelt rechtstreekse sollicitaties of reacties van andere bureaus niet op prijs.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Heb jij Rechten gestudeerd en wil je carrière starten in recruitment? Wil jij kandidaten werven voor onze klanten zoals Philips, ING, PVH (Tommy Hilfiger & Calvin Klein), RAI, Rabobank e...
Jij hebt een passie voor het vak van recruitment en de ambitie om door te groeien naar een brede rol op HR gebied.
Als kennispartner op het gebied van en online recruitment & arbeidsmarktcommunicatie adviseer jij bestaande en nieuwe relaties bij het opstellen van een recruitmentstrategie.
Jij hebt zin om mee te werken aan iets dat al mooi is, maar heel snel heel veel mooier aan het worden is: de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf&.
Jij wordt door onze klanten gezien als Job Marketing adviseur. Dit betekent dat jouw klanten verwachten dat je ze helpt met het genereren van relevante sollicitaties op hun vacatures.