We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven.
Ben je enkele jaren werkzaam in recruitment en wil je doorgroeien van medior recruiter tot een echte senior in je vak? Toe aan die volgende stap? Dan zien we je graag bij Compagnon!
Ben jij een Recruitment Marketeer met uitstekend gevoel voor content, social media en met passie voor en kennis van online (recruitment)marketing? Reageer dan meteen!
Heb jij kennis en ervaring van online performance marketing en saleservaring opgedaan in de mediabranche? Lees dan nu verder!
Wij zoeken een spontane en vooral ook gezellige nieuwe collega die ons komt helpen om veel nieuwe medewerkers te gaan werven.
Do you want to manage the entire recruitment proces en employer branding and targeted job posting (online and offline)? Read more here!
Heb jij een visie op arbeidsmarktcommunicatie voor een organisatie in beweging?
Uitdagende recruitment opdrachten, een omgeving waar je jezelf kunt zijn en ruimte voor ondernemerschap? Dan is dit jouw wake up call en nodigen we je van harte uit!
voor de grootste werkgevers van Nederland zoeken wij een ervaren, energieke en snelschakelende accountmanager die ons team in Amsterdam fulltime komt versterken.
Stuur jij straks je eigen team aan? Of liever een eigen label opstarten? Je bepaalt zelf de invulling van je loopbaan.