Verzekeraars hebben in 2016 precies 10.001 fraudeplegers opgespoord. Dat is een stijging van 20 procent ten opzichte van een jaar eerder.
Het bestuur van Air France-KLM heeft uitgehaald naar de voorzitter van de ondernemingsraad van KLM. Die zou zich "feitelijk onjuist" hebben uitgelaten in de media over Joon, het nieuwe dochterbedrijf van Air France.
Biergigant Anheuser-Busch InBev heeft in het tweede kwartaal van het jaar fors meer geld verdiend dan een jaar eerder. 
Gisterenavond stond Ingrid huilend aan de deur. Henk is een racist, zegt Evie van het wijkteam. Wat is er gebeurd? Onder het genot van een bakje koffie vertelt buurvrouw Ingrid haar verhaal.
Vertegenwoordigers van het Erasmus MC, gemeente Rotterdam, politie Rotterdam, en Forensisch Artsen Rotterdam-Rijnmond (FARR) hebben nieuwe afspraken gemaakt over de aanpak van seksueel geweld in de regio. Onderdeel hiervan is de...
Telecombedrijf KPN heeft in het tweede kwartaal van dit jaar meer winst geboekt op een omzet die opnieuw iets lager was dan een jaar eerder.
Groot-Brittannië wil de verkoop van diesel- en benzineauto’s vanaf 2040 verbieden. 
Consumenten in de EU moeten meer mogelijkheden krijgen om hun krachten te bundelen bij juridische zaken tegen ondernemingen.
De directe manier waarop in Nederland met de dood wordt omgegaan, stuit oudere migranten tegen de borst. Het wantrouwen tegen de zorg rondom de dood is dan ook groot, evenals als het ongemak bij de hulpverlening.
Mediaconcern Sanoma, dat onlangs televisiebedrijf SBS verkocht aan John de Mol, heeft fors minder winst geboekt in het tweede kwartaal van dit jaar. Dat blijkt uit een dinsdag verschenen halfjaarbericht.