Maritiem aannemer Van Oord heeft opdracht gekregen voor de aanleg van een windmolenpark in de Duits Bocht, 95 kilometer ten noordwesten van het Duitse Waddeneiland Borkum.
Klanten van de Belgische bank Belfius bij wie de hypotheekrente onder de 0 procent zakte, zouden door de bank gesommeerd zijn daarover te zwijgen.
Het Indiase IT-servicebedrijf Infosys koopt eigen aandelen ter waarde van 130 miljard roepie (1,7 miljard euro) terug.
Een onderneming die vernoemd is naar de oprichter of grootaandeelhouder levert betere resultaten dan bedrijven die een andere naam hebben. Volgens onderzoekers van een Amerikaanse universiteit kan het verschil met andere...
Stichting Greencrowd wil via crowdfunding geld bijeenbrengen om energiebedrijf Eneco over te nemen. Dat maakte de organisatie, die zich bezighoudt met de financiering van projecten op het gebied van duurzame energie, vrijdag...
Heineken heeft geschikt met een groep oud-werknemers van dochteronderneming Bralima in de Democratische Republiek Congo. 
Het aantal kinderen in de bijstand groeide in 2016 met 2,1 procent. Twee derde van alle bijstandskinderen heeft een zogenoemde “niet-westerse migratieachtergrond”. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Ik heb er vorig jaar bewust voor gekozen om van de ggz naar de gehandicaptenzorg te switchen. Eén van de redenen is dat ik de combinatie van begeleiden en verzorgen leuk vind en graag met mensen met autisme werk. Maar de...
De Britse concurrentiewaakhond CMA heeft zijn goedkeuring gegeven voor de overname van de Britse pubs van Punch Taverns door Heineken. 
Acht op de tien zzp'ers leggen geen geld opzij voor hun vakantie. Toch gaat een gemiddelde zelfstandige jaarlijks zo'n vier weken op vakantie.