Het team Arbeidszaken richt zich onder meer op de afhandeling van bezwaar- en beroepszaken, complexe maatwerkbesluiten (wo. disciplinaire) en het ondersteunen HR-Advies in de eenheden.
De Group Compliance Officer NL functioneert zelfstandig in NL met een directe functionele rapportagelijn naar de lokale CEO van Allianz Nederland Groep N.V. en verleent ook diensten voor Allianz Benelux N.V. in Nederland.
Je zult deel uitmaken van het legal team dat zich met name focust op syndicated loan facilities. Als Innovative Legal Counsel wordt het je taak om de juridische processen van onze opdrachtgever naar een hoger niveau te tillen.
Ben jij een gedreven juridisch specialist en heb je ervaring met beleggingsproducten? We komen dan graag met je in gesprek.
Het team is verantwoordelijk voor procesmatige juridische werkzaamheden, programma management support en functioneel beheer.
Opstellen en beoordelen van lenings- en zekerheidsdocumentatie voor verschillende financieringen.
Tot jouw taken en verantwoordelijkheden zal het opstellen en ontwerpen van (notariële) juridische documenten, geven van adviezen en dossiermanagement behoren.
Ben jij de jurist met ervaring in de wereld van incassobureaus en deurwaarders? Wil je méér dan dossiers afhandelen en je volop ontwikkelen in een brede functie? Solliciteer dan snel!
In jouw functie als jurist binnen de vaksectie erfrecht heb je vooral te maken met erfrechtkwesties. Het betreft hier zaken omtrent nalatenschappen, geschillen tussen erfgenamen, vragen over de handelswijze van executeurs, over...
Je maakt deel uit van het team van specialisten dat overheden, maatschappelijke organisaties en zorginstellingen adviseert vanuit diverse specialismen, te weten ondernemingsrecht, aanbestedingsrecht, bestuursrecht en...