Manager

Manager
Functieomschrijving Doe je mee? https://vimeo.com/204531742/52ad41ea38 We willen de Heerder gemeenschap optimaal bedienen, nu en in de toekomst. Daarom zijn we bezig met een organisatie-ontwikkeltraject. Wij willen het beste uit ons zelf naar boven halen. We maken de afdelingen kleiner om optimaal aandacht te kunnen geven aan onze medewerkers. Vandaar dat we met ingang van 1 juni 2017 …
Functieomschrijving

Doe je mee?

https://vimeo.com/204531742/52ad41ea38We willen de Heerder gemeenschap optimaal bedienen, nu en in de toekomst. Daarom zijn we bezig met een organisatie-ontwikkeltraject. Wij willen het beste uit ons zelf naar boven halen. We maken de afdelingen kleiner om optimaal aandacht te kunnen geven aan onze medewerkers.

Vandaar dat we met ingang van 1 juni 2017 op zoek zijn naar meerdere kandidaten voor de functie van:

Manager

voor de afdelingen Informatie & Control en Bedrijfsvoering

voor 36 uur per week


Informatie over de betreffende afdelingen:

Informatie & Control
De afdeling vertaalt de strategische, tactische en operationele informatiebehoeften en risicobeheersing van de organisatie en borgt dit in bedrijfsprocessen. Ook beheert de afdeling de verschillende Basisregistraties en andere centrale data. De afdeling is de algemene toegang tot de dienstverlening van de organisatie. Taakvelden die hieronder vallen zijn informatiebeleid en -beheer, control, post, archivering, burgerzaken en publieksbalie/telefoon. Op deze afdeling werken circa 25 medewerkers.

Bedrijfsvoering
Deze afdeling bestaat uit functies die hoofdzakelijk gericht zijn op de advisering en ondersteuning van de organisatie en het personeel dat daarvan deel uitmaakt. Hieronder vallen financiën, personeel & organisatie, belastingen, gebouwenbeheer en inkoop. Op deze afdeling werken circa 20 medewerkers.

De benaming van de afdelingen wordt de komende periode in samenspraak met de medewerkers bepaald. De hier aangegeven benamingen zijn dus slechts ter indicatie. Namen zijn inmiddels bekend: direct de juiste namen gebruiken en deze alinea weg? Ook in laatste alinea dan namen aanpassen.

Functie
Jij bent een omgevingsbewuste en ondernemende manager die:
  • Onze medewerkers laat excelleren;
  • Samen met onze medewerkers de visie gaat doorontwikkelen;
  • In het managementteam meedenkt over de toekomst van de organisatie;
  • Met de bestuurders kan sparren over de politieke doelen.

Functie-eisen
Om deze functie tot een succes te maken, beschik je over wo werk- en denkniveau en heb je affiniteit met een of meerdere vakgebieden van de afdeling. Je bent een moderne, coachende manager en je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke ontwikkelingen. Kortom, je voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving vol complexe organisatieontwikkelingsprocessen.

Arbeidsvoorwaarden
We zijn er ons van bewust dat wij heel wat vragen. Maar daar zetten we ook wat tegenover. Je komt te werken in een organisatie waar je bevlogen en betrokken collega’s hebt. Daarnaast bieden wij, afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris van maximaal € 5.384,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 12).

Sollicitatieprocedure
Informatie
Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op Ben van Zuthem, algemeen directeur, tel. 0578-699494. Wil je meer informatie over de procedure? Neem dan contact op met Jules Maussen van de afdeling P&O, tel. 0578-699494.

Interesse?
Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag via onze sollicitatiepagina onder vermelding van ‘vacature manager [naam afdeling]”.

Je kunt reageren t/m 12 april 2017. De gesprekken voor manager Informatie & Control staan gepland in de ochtend van 21 april en die voor manager Bedrijfsvoering in de ochtend van 20 april.

In de middag van 18 april berichten we de kandidaten die we willen uitnodigen. De overige kandidaten berichten we zo kort mogelijk daarna.

We stellen het niet op prijs om naar aanleiding van deze advertentie benaderd te worden door werving- en selectiebureaus.

Trefwoorden: Manager, Management, Leidinggeven, Leidinggevend, Leidinggevende, Overheid, Gemeente, Overheid, Control, Bedrijfsvoering
0

Bezoek www.heerde.nl voor meer informatie over de vacature Manager of solliciteer online op de vacature Manager.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Openbare aanbesteding externe inhuur van een   Bestuurssecretaris   Gemeenschappelijke Regelingen Bleizo en Bedrijvenschap Hoefweg Samenwerkingsverband tussen de gemeenten Lansingerland en Zoetermeer,...
Ben jij een ervaren beschermingsbewindvoerder. Ben jij besluitvaardig, overtuigend en vind jij zelfredzaamheid voor je klant belangrijk, solliciteer dan bij ons. Beschermingsbewindvoerder Dordrecht | 36 uur Landelijk is er...
- Immediate takeover of finance role without any transition from actual finance manager;  - Assess accounting/ financial processes in place. Evaluate or create documentation and re-design those processes if necessary;  ...
Specialist administratieve organisatie (1 fte)   Vacaturenummer: 17-004-BV   Organisatie informatie De afdeling Financiën & Control is één van de vijf nieuwe bedrijfsvoerings­afdelingen van de gemeente...
The NGO has its base in The Netherlands. A solid project control is the main task of the assignment. And monitoring (governance check and balances) the activities of partner Ngo's....