Coördinator Sociale Kernteams

Coördinator Sociale Kernteams
Werken voor de werkorganisatie CGM betekent werken voor drie gemeenten: Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert. Drie zelfstandige gemeenten, ieder met een eigen dynamiek en ambitie. Gelegen in het noordoosten van Brabant, een streek die bekend staat om z’n gemoedelijkheid en gastvrijheid.   Kenmerkend voor onze organisatie zijn de kernwaarden: Open, Zakelijk en Burgergericht. Een goede die…
Werken voor de werkorganisatie CGM betekent werken voor drie gemeenten: Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert. Drie zelfstandige gemeenten, ieder met een eigen dynamiek en ambitie. Gelegen in het noordoosten van Brabant, een streek die bekend staat om z’n gemoedelijkheid en gastvrijheid.
 
Kenmerkend voor onze organisatie zijn de kernwaarden: Open, Zakelijk en Burgergericht. Een goede dienstverlening aan de 48.000 inwoners van de drie gemeenten staat voorop. We doen wat we zeggen, we verplaatsen ons in onze klanten en denken met hen mee. We vinden samenwerken belangrijk en hebben oog en oor voor onze omgeving.
 
Bij CGM werken we met 350 medewerkers samen om de ambities van de drie gemeenten waar te maken. Er is hierbij ruimte voor zelfstandigheid, eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden we erg belangrijk. Net zoals goede arbeidsvoorwaarden. We werken in een dynamische omgeving met een collegiale werksfeer.
 
Afdeling Uitvoering Sociaal Domein
De afdeling Uitvoering Sociaal Domein is verantwoordelijk voor de dienstverlening op het brede gebied van onder meer Participatiewet, Minima, Inburgering, Wmo, leerlingenvervoer en de Jeugdzorg.
Binnen elke van de drie gemeenten is er een sociaal kernteam, waarbinnen de gemeente samenwerkt met ketenpartners vanuit sociaal cultureel werk, maatschappelijk werk, wijkverpleging, ouderenadvies en ondersteuning bij leven met een beperking.
 
Voor deze sociale kernteams zijn wij op zoek naar een:
 
COÖRDINATOR SOCIALE KERNTEAMS
voor 24 uur per week
 
De functie

Je coördineert, coacht en faciliteert de leden van de sociale kernteams (25 medewerkers uit verschillende organisaties). De nadruk van de functie van coördinator ligt op het vormgeven en doorontwikkelen van de sociale kernteams, waaronder het sturen op een uniforme werkwijze, teamvorming en teamontwikkeling, deskundigheidsbevordering en integraal werken. Je stimuleert het wijkgericht werken vanuit het sociale kernteam, samen met burgers en met samenwerkingspartners in de  wijk en legt contacten met instanties in de wijk die een signaleringsfunctie (kunnen) vervullen. Je bewaakt de kwaliteit en integraliteit van de probleemanalyses en het ondersteuningsplan o.a. door middel van casusbesprekingen.
Van belang is de afspraken te borgen in samenspraak met de moederorganisaties. Daarnaast behoort het voeren van casusregie bij complexe casuístiek tot het takenpakket.
Het opstellen van werkprocessen, het borgen van het privacy- en veiligheidsprotocol, de verdere ontwikkeling van de huisstijl en PR, en het onderzoeken en realiseren van een vaste uitvalsbasis in Grave en Mill en Sint Hubert behoort daar eveneens toe.
In samenwerking met de partners en de afdeling Ontwikkeling geef je vorm en inhoud aan het beleid voor de sociale kernteams. Ook zorg je voor rapportage naar de drie gemeenten toe.
 
Jouw profiel
Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, analytisch denkniveau en ruime kennis van en ervaring in het werkveld. Je hebt ervaring als coördinator van een team van professionals en je voelt je prettig in een coachende manier van begeleiden. Je hebt bij voorkeur ervaring bij een gemeentelijke organisatie en kennis van de dienstverlening van de partner-organisaties. Je hebt niet alleen veel verstand van het proces maar bent ook inhoudelijk sterk.
Je weet je te positioneren in het werkveld en weet partners in de wijk aan je te binden voor een constructieve samenwerking om cliënten te helpen.
 
Daarnaast heb je een open persoonlijkheid, ben je een echte verbinder, leg je snel contact en kun je snel schakelen. Je bent besluitvaardig, pragmatisch, initiatiefrijk en bestuurlijk sensitief. Je durft buiten gebaande paden te opereren en kunt mensen inspireren.
 
Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie in een ambitieuze en collegiale werkomgeving.
Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden wij je een bruto maandsalaris van maximaal € 4.225,- bruto per maand (indicatieve functieschaal 10) op basis van 36 uur per week (salaristabel 1-1-2018).  
Het dienstverband krijgt het eerste jaar de vorm van een payroll-constructie via Tempo-Team.
 
Interesse

Heb je interesse stuur dan uiterlijk 20 december a.s.  je gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae via www.werkeninnoordoostbrabant.nl.
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 12 en 25 januari 2018.
 
Kijk voor meer informatie over werkorganisatie CGM ook eens op: www.cgm.nl en http://www.youtube.com/watch?v=ypNJka-DjZk.
 
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jacqueline van Zutphen, afdelingsmanager Uitvoering Sociaal Domein, via 06 – 53367681. Heb je vragen over de procedure dan kun je terecht bij Ineke Hurkens, personeelsadviseur, 06 - 83694588 of via e-mail: ineke.hurkens@cgm.nl.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Openbare aanbesteding externe inhuur van een   Bestuurssecretaris   Gemeenschappelijke Regelingen Bleizo en Bedrijvenschap Hoefweg Samenwerkingsverband tussen de gemeenten Lansingerland en Zoetermeer,...
Ben jij een ervaren beschermingsbewindvoerder. Ben jij besluitvaardig, overtuigend en vind jij zelfredzaamheid voor je klant belangrijk, solliciteer dan bij ons. Beschermingsbewindvoerder Dordrecht | 36 uur Landelijk is er...
Specialist administratieve organisatie (1 fte)   Vacaturenummer: 17-004-BV   Organisatie informatie De afdeling Financiën & Control is één van de vijf nieuwe bedrijfsvoerings­afdelingen van de gemeente...
Gemeente in beweging zoekt bevlogen reisleider!   Best is een ambitieuze gemeente in Zuidoost Brabant. Eén van de slimste regio’s van de wereld. Best is trots op de sociale samenhang, de goede werkgelegenheid, het ...
De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nodigt belangstellenden uit te solliciteren naar het ambt van   Burgemeester m/v   in de gemeente Midden-Groningen (circa 61100 inwoners). Deze gemeente is...