Bij onze opdrachtgever is men gepassioneerd en managen ze hun relatie op pro-actieve en innovatieve wijze. Het doel is om hun klanten te laten zien wat (digital) Out-of-Home allemaal met hun merk of...
Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en...
Als Senior Research Consultant  coach en begeleidt je een team van professionals en ben je verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van het team, zowel in omzet als in persoonlijke groei van de teamleden. Je hebt...
Voor het positioneren van KPN bij deze persona’s en het integreren van new business in de marketing activiteiten van Zakelijke Markt is een vacature als marketeer new business.
De manager levert een belangrijke bijdrage aan de commerciële koers van Zorg en Zekerheid en vertaalt deze door naar kaders, prioriteiten en te bereiken resultaten voor de afdeling.
Are you an ambitious Marketing Communications Manager with a proven communication track record, experience in change management and..
Heb jij een sterke persoonlijkheid en ben je in staat om op strategisch niveau mee te denken? Kun je daarnaast ook nog eens zelfstandig werken en heb je 3 tot 5 jaar marketingervaring? Lees dan nu verder!
LBL zoekt een online strateeg. Een ‘data mind’ met gevoel voor content. En oog voor kansen.
Als Junior Contentmanager bij Blue Chocolate creëer jij relevante, humoristische, interessante, opvallende en unieke content voor onze klanten. Ben jij creatief en steengoed met taal? Lees dan verder!
Ben jij een creatieve communicatieprofessional met uitstekend gevoel voor taal? Lees dan snel verder!