Accountmanager Plaatmateriaal en Bouwprodukten Noord-Brabant

Accountmanager Plaatmateriaal en Bouwprodukten Noord-Brabant
Heb je enige jaren ervaring in de buitendienst of ben je als ervaren medewerker binnendienst klaar voor de stap naar buiten? Lees dan snel meer over deze sales vacature Accountmanager Plaatmateriaal en Bouwproducten in het zuiden van het land! Samen met de salesmanager ontwikkel je een strategie om jouw rayon te onderhouden en verder uit te bouwen. Je bouwt de relatie met be…

Heb je enige jaren ervaring in de buitendienst of ben je als ervaren medewerker binnendienst klaar voor de stap naar buiten? Lees dan snel meer over deze sales vacature Accountmanager Plaatmateriaal en Bouwproducten in het zuiden van het land! 

Samen met de salesmanager ontwikkel je een strategie om jouw rayon te onderhouden en verder uit te bouwen. Je bouwt de relatie met bestaande klanten verder uit door middel van gestructureerde klantbezoeken en je verwerft nieuwe opdrachtgevers. In nauw overleg met de binnendienst maak je jouw rayon tot een succes.

Ik ben op zoek naar een commerciële doorzetter op MBO/HBO-niveau. Je bent een scherpe onderhandelaar die inspeelt op de behoeftes van de klanten. Je bezit overtuigingskracht en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je weet alert in te spelen op kansen in de markt.
Verder heb je een gezonde commerciële feeling en verlies je de strategische doelstellingen niet uit het oog. Je bent een doorzetter die flexibiliteit combineert met een planmatige aanpak.
Tenslotte heb je enige jaren ervaring in de buitendienst of ben je als ervaren medewerker binnendienst klaar voor de stap naar buiten. Je hebt affiniteit met (bouw)techniek en bent woonachtig in het rayon.

Consultant name: Nandi van den Bosch
Consultant e-mail: nandi@careersinsales.nl

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Als Accountmanager Relatiebeheer  maak je deel uit van het Sales team bestaande uit 8 accountmanagers en een Technical Consultant. In deze rol zorg jij ervoor dat onze bestaande klanten voldoende tijd en aandacht krijgen en...
Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
BKV Groep / Locatie : Zevenbergen
Als Senior Research Consultant in het Team Kwalitatief Onderzoek ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen, opzetten en uitvoeren van kwalitatieve onderzoeken. Zoals jij weet draait het bij kwalitatief onderzoek om het...
Je opereert op het snijvlak van Product Manager en Key Accountmanager (waarbij de verdeling ca. 60%-40% is). Als Product Manager initieer je productverbeteringen en ideeën voor te ontwikkelen producten en verricht je onderzoek...