Accountmanager Binnendienst Bevestigingsmaterialen Almere

Accountmanager Binnendienst Bevestigingsmaterialen Almere
Jij bent de aanjager die via een proactief beheer van bestaande relaties en prospects het productassortiment van deze retailer op de beste manier in de markt zet. Lees gauw verder!Je komt te werken in een zeer stabiele, gezonde en moderne organisatie. De onderneming is al meer dan 75 jaar dé specialist op het gebied van hoogwaardige bevestigingsartikelen en gereedschappen. Er is veel aandacht v…

Jij bent de aanjager die via een proactief beheer van bestaande relaties en prospects het productassortiment van deze retailer op de beste manier in de markt zet. Lees gauw verder!

Je komt te werken in een zeer stabiele, gezonde en moderne organisatie. De onderneming is al meer dan 75 jaar dé specialist op het gebied van hoogwaardige bevestigingsartikelen en gereedschappen. Er is veel aandacht voor de werkomgeving en goede werkomstandigheden. Met interne en externe opleidingen kun je je bovendien blijven ontwikkelen.

Als Accountmanager Binnendienst is het je opdracht de producten van deze high-end supplier door een proactief relatiebeheer optimaal in de markt te zetten. Vertaald in de praktijk van alledag gaat het om de volgende activiteiten:

• Je werft telefonisch nieuwe klanten en bewerkt potentiële afnemers actief.
• Je onderhoudt telefonisch contact met bestaande relaties, beheert deze en bouwt deze contacten verder uit.
• Je werkt offertes uit en volgt deze op.
• Je genereert zelfstandig leads uit vakbladen/internet etc.
• Je adviseert prospects over de mogelijkheden en toepassingen van de producten.
• Je verzorgt de commerciële aftersales-service, signaleert commerciële kansen, doorgrondt deze en neemt hierop initiatief.
• Je bouwt technische kennis op en uit en zet deze in ten behoeve van de advisering aan de klant.

Je bent in het bezit van een hbo-diploma. Enkele jaren werkervaring in een technische omgeving is een pre, maar een commerciële afstudeerrichting in combinatie met een hart voor techniek is ook welkom.

Voorts herken je jezelf in de volgende omschrijvingen:
• Je hebt uitstekende sales- en communicatieve vaardigheden.
• Je hebt een sterke commerciële drive.
• Je kunt je uitstekend uitdrukken in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift, Duits is een pre.
• Je laat je niet makkelijk uit het veld slaan.
• Je denkt mee met de organisatie, want de organisatie luistert naar jou.
• Je vindt het heerlijk in een team te werken van ongeveer 20 man in de binnendienst.
• Je bent geen solist. Je bent de rechterhand van de buitendienst en hebt alles van a tot z geregeld om deals te sluiten.
• Je vindt het leuk om zelf je kwartaalbudgetten te maken en zo inzicht te hebben in je eigen verkoopresultaten en conversies.
• Je vindt het leuk om af en toe met de buitendienst mee te gaan om de klanten die jij vaak spreekt te ontmoeten en een kijkje in de keuken te nemen.

Consultant name: Nandi van den Bosch
Consultant e-mail: nandi@careersinsales.nl

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Als Accountmanager Relatiebeheer  maak je deel uit van het Sales team bestaande uit 8 accountmanagers en een Technical Consultant. In deze rol zorg jij ervoor dat onze bestaande klanten voldoende tijd en aandacht krijgen en...
Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Als Senior Research Consultant in het Team Kwalitatief Onderzoek ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen, opzetten en uitvoeren van kwalitatieve onderzoeken. Zoals jij weet draait het bij kwalitatief onderzoek om het...
Je opereert op het snijvlak van Product Manager en Key Accountmanager (waarbij de verdeling ca. 60%-40% is). Als Product Manager initieer je productverbeteringen en ideeën voor te ontwikkelen producten en verricht je onderzoek...
The Sales department is responsible for all sales related activities in the Mystar regions. As Account Manager Benelux you are responsible for selling System products (Notebooks and Desktops) in the Benelux. You will do this by...