Commercieel medewerker Amsterdam

Commercieel medewerker Amsterdam
NMC B2B Telemarketing
Commercieel medewerker Amsterdam
Dienstverband: 
Fulltime
Parttime
Opleidingsniveau: 
MBO
Provincie: 
Noord-Holland
Plaats: 
Regio Amsterdam
Branche: 
Zakelijke dienstverlening
Functie omschrijving: 

Commercieel medewerker Amsterdam

Ben je op zoek naar een professionele omgeving waar telefonische acquisitie als een echt vak wordt gezien? Wij zijn in ons gezellige bedrijf altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s die het een sport vinden om (o.a. ICT-gerelateerde) producten/diensten, leads én afspraken te genereren.

Bij NMC B2B Telemarketing werken mensen die het telefonisch benaderen van bedrijven echt als professie zien. Zie jij dit ook zo, dan ben jij de aangewezen persoon voor deze functie. Wij bieden een afwisselende baan waarbij je jouw commerciële skills nog verder kunt ontplooien.

Functie eisen: 

 

 

Er zijn een aantal functie eisen van toepassing op de vacature voor commercieel medewerker Amsterdam

 • Je kunt goed telefonisch contact leggen.
 • Je bent in staat koopsignalen te herkennen.
 • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift.
 • Je beschikt over MBO+/HBO werk/denkniveau.
 • Het halen van een target ervaar je niet als druk maar als uitdaging.
 • Amsterdamse humor weet je te waarderen.
 • Je bent enthousiast en ziet bellen en het behalen van targets als een grote uitdaging.

Arbeidsvoorwaarden: 
 • Een goed salaris € 9 - 10 bruto per uur, met daarnaast een interessante bonusstructuur (indicatie €50,- € 650,- p/maand).
 • Reiskostenvergoeding.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, EB-pakket, 26 vakantiedagen enz.).
 • Je komt te werken binnen een klein team met een positieve werksfeer, waarin open gecommuniceerd wordt.
 • Je kunt rekenen op gedegen opleiding, training en begeleiding, zodat je langzamerhand op steeds uitdagendere projecten aan de slag kunt.
 • Wisselende werktijden (tijdens kantooruren) zijn bij ons mogelijk.
 • Je kunt bij ons aan de slag vanaf 24 uur per week.
Sollicitatieprocedure: 

Klinkt bovenstaande je aantrekkelijk in de oren en denk je dat deze baan op je lijf geschreven is? Stuur dan je CV met brief met motivatie naar onderstaand (email)adres.

Bedrijfsprofiel: 

NMC B2B Telemarketing heeft onlangs haar 18de verjaardag gevierd. In deze 18 jaar zijn wij uitgegroeid tot een kwalitatief outbound callcenter, gespecialiseerd in leadgeneratie en telesales. Wij zorgen dat de sales afdelingen van onze klanten met betere kwalitatieve leads hun business vergroten. Onze opdrachtgevers zien ons dan ook niet als leverancier maar als verlengstuk van hun eigen organisatie. Daarnaast geeft werken bij New Market Consultants je meer waarde voor de rest van je carrière: je leert door onze werkwijze je huidige commerciële kwaliteiten op een gedegen, kwalitatieve manier verder ontwikkelen.

Logo url: 
http://www.nmctelemarketing.nl
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

In deze rol, waar jij als een soort van kwartiermaker en rechterhand van de Directeur Risk en een van zijn Direct Reports gaat opereren, breng jij je kennis en ervaring in op het gebied van de ontwikkeling van het ORSA Model, ...
Deze interim opdracht is ontstaan vanwege het vertrek van een medewerker en duurt totdat de nieuwe medewerker is gevonden en door jou is ingewerkt. Daarnaast is er enige ondercapaciteit op de afdeling, waardoor de opdracht...
Rillingen bij de gedachte van koud bellen? De jaren 90 belden net, ze willen hun sales methode terug! Je bent nu "Agency Recruiter met een groot hart" of in-house recruiter bij een startup/scaleup...
Bij Studelta hebben we een droom: iedereen op avontuur van werkgeluk. Wij dragen hieraan bij door starters op de arbeidsmarkt te ontwikkelen en te koppelen aan organisaties.
Houd jij van een dynamische en snelle werkomgeving, ben jij een gedreven young talent en wil jij graag aan de slag in een veelzijdige functie? Dan is dit jouw kans!Voor ons kantoor in Bussum zijn w...