Senior Accountmanager Document Solutions

Senior Accountmanager Document Solutions

Om de nieuwe software IGUANA in de markt te zetten is Allgeier momenteel op zoek naar kandidaten voor de vacature Senior Accountmanager. 
De ideale kandidaat heeft ervaring met de verkoop van gelijksoortige softwareproducten. De Senior Accountmanager heeft een sterk analytisch …

Om de nieuwe software IGUANA in de markt te zetten is Allgeier momenteel op zoek naar kandidaten voor de vacature Senior Accountmanager. 
De ideale kandidaat heeft ervaring met de verkoop van gelijksoortige softwareproducten. De Senior Accountmanager heeft een sterk analytisch vermogen en een goed inzicht in bedrijfsprocessen. 
Belangrijke eigenschappen voor de vacature Senior Accountmanager bij Allgeier zijn: drive, passie, overtuigingskracht, klant- en servicegerichtheid en een procesmatig denkvermogen.

De Senior Accountmanager zal nieuwe markten aanboren en is commercieel eindverantwoordelijk voor de resultaten in Nederland, daarnaast bewaakt hij/zij het totale proces in Navision.
Je hebt in Nederland 1 collega die de medische markt bewerkt. De overige collega's werken in Zaventem - België.
Hij/zij heeft oog voor nieuwe opportuniteiten (prospecten en netwerken) én besteed voldoende aandacht aan bestaande klanten (accountmanagement en uitbreiding omzet).
Om succesvol te zijn in deze functie is het belangrijk om zeer zelfstandig te kunnen opereren vanuit een bestaand (klanten)netwerk in diverse branches (bijvoorbeeld Industry, Government, Banking/Finance, Accountancy/Legal).
Als Senior Accountmanager bij Allgeier heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
Acquisitie, planning en organisatie doe je geleel zelfstandig, je deelt je eigen tijd in en werkt vanuit huis. Wekelijks is er een salesoverleg in Brussel (Zaventem).

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en...
Adviseer jij onze klanten over het optimaal inzetten van wervingskanalen?
Voor de afdeling Regional Sales zijn wij voor het gebied Zuid-Holland (omgeving Rotterdam/Den Haag) op zoek naar een ambitieuze en zelfverzekerde ACCOUNT MANAGER M/V (fulltime) Na een gedegen inwerkperiode ga je op pad om onze...
Bij onze opdrachtgever is men gepassioneerd en managen ze hun relatie op pro-actieve en innovatieve wijze. Het doel is om hun klanten te laten zien wat (digital) Out-of-Home allemaal met hun merk of...