Accountmanager Detachering Hilversum

Accountmanager Detachering Hilversum
Women in Sales
Accountmanager/ Relatiebeheerder
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Utrecht
Plaats: 
Regio Almere
Branche: 
Arbeidsbemiddeling
ICT
Functie omschrijving: 

Accountmanager Detachering Hilversum

Wij zijn voor onze opdrachtgever opzoek naar ervaren Accountmanager. Een professional met minimaal 3 jaar ervaring in de commerciële dienstverlening, bijvoorbeeld in het uitzendwezen, detachering of Telecom branche. Iemand die een nieuwe stap wil maken naar een gedreven en positief ingestelde organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om samen met het Salesteam bij te dragen aan het succes van de organisatie. 

In de functie van Accountmanager Detachering HIlversum ben je samen met het recruitment- en salesteam verantwoordelijk voor meerdere taken.

Je houdt je voornamelijk bezig met het genereren van Business. Het gaat hier om het uitbreiden van je netwerk of het hervatten van een eerdere relatie (dus geen keiharde sales) Daarnaast begeleid je de kandidaat. Dit houd in dat je meegaat naar intakes, je zijn of haar voortgang managet en dit vastlegt in een evaluatierapport. Kortom: jij bent het centrale aanspreekpunt binnen het wervingsproces; je onderhoudt direct de contacten met kandidaten en klanten.

Functie eisen: 

De ideale kandidaat heeft:
- minimaal HBO werk- en denk niveau;
- minimaal drie jaar ervaring als Accountmanager in de buitendienst (dienstverlenende organisatie)
- commercieel gevoel en is een echte netwerker
- een zeer creatieve en commerciële instelling
- een proactieve houding
- een servicegericht attitude

 

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden jou een uitstekend basissalaris (tussen de €2200,- en €2800,- bruto per maand) en een zeer goede bonusregeling. Verder krijg je een mobiel, laptop en staat er een auto van de zaak voor je klaar!

Sollicitatieprocedure: 

Stuur je motivatie en CV naar a.prudencia@womeninsales.nl

Bedrijfsprofiel: 

Women in Sales richt zich als werving & selectie bureau op de vrouwelijke sales professional. Met onze focus op vrouwelijke verkopers onderscheiden wij ons in de bewegelijke werving en selectiemarkt voor sales.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

In de functie van Consultant ben het aanspreekpunt voor klanten, medewerkers en kandidaten. Je voert hierbij de volgende werkzaamheden uit: Je zoekt actief naar technische kandidaten op jobboards, in je eigen netwerk, op...
Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
De mechanisch Inbedrijfsteller zal zich in teamverband bezig gaan houden met: Je bouwt aan de hand van tekeningen de machines op Je verricht mechanische werkzaamheden  Je controleert het assemblage werk Je...
Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en...
Adviseer jij onze klanten over het optimaal inzetten van wervingskanalen?