Accountmanager

Accountmanager
Innovatief ICT bedrijf gericht op HR en Recruitment
Accountmanager excisting business
Dienstverband: 
Fulltime
Parttime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Zuid-Holland
Plaats: 
Regio Den Haag
Branche: 
ICT
Functie omschrijving: 

Voor een succesvolle opdrachtgever zijn wij op zoek naar een accountmanager met ervaring binnen HR, Recruitment of Commerciële Arbeidsbemiddeling. 

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor een klantenset die jij op een zo hoog mogelijk serviceniveau bedient. Je begrijpt dat de kwaliteit van dienstverlening en hoge mate van service, naast de innovatieve oplossingen van dit bedrijf, hét verschil maken voor jouw klanten, waarbij jij je steeds (meer) laat zien als de onmisbare Accountmanager. Je denkt mee, bent pro-actief in de benadering van jouw contactpersonen en je weet jouw klanten als geen ander op een positieve manier te verbazen door steeds een stapje meer te doen dan van je wordt verwacht. Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw klanten.

Jouw achtergrond en doortastendheid zorgen ervoor dat je binnen organisaties de werkprocessen, interne procedures en stakeholders op het gebied van inhuur en recruitment kunt adviseren om zaken effeciënter en effectiever aan te pakken. Hierbij vind je de juiste balans tussen adviseren en verkopen.

Functie eisen: 

Voor deze functie stellen wij de volgende functie-eisen (reacties die hieraan niet geheel voldoen, zullen door GROUP020 niet in behandeling worden genomen).

  • HBO Werk- en denkniveau
  • Ervaring binnen HR, recruitment of commerciële arbeidsbemiddeling
  • Adviserend vermogen, professioneel gesprekspartner
  • Pro-actief, enthousiast en toegankelijk 
  • Zelfstandig en zelfredzaam in je werk
  • Servicegericht, voldoening halen uit tevreden klanten 
  • Gericht op klantbehoud
  • Resultaatgericht
Arbeidsvoorwaarden: 

Onze opdrachtgever biedt een goed basissalaris, in combinatie met een variabele vergoeding. Daarnaast worden ook alle overige benodigde arbeidsvoorwaarden geboden zoals een auto, laptop, telefoon etc. Een 32 of 36 urige werkweek behoort eventueel tot de mogelijkheden. 

Sollicitatieprocedure: 

Interesse? Mail je cv èn motivatiebrief naar info@group020.com o.v.v. IV7312. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met GROUP020 "The Executives Network", telefoonnummer 020-5206548. Contactpersoon: Ingrid Volwater (Managing Partner).

Bedrijfsprofiel: 

GROUP020 “The Executives Network” richt zich op advisering aan bedrijven op gebied van organisatiestructuren, personeelsbeleid, talent management en recruitment.

Referentie: 
IV7312
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en...
Adviseer jij onze klanten over het optimaal inzetten van wervingskanalen?
Voor de afdeling Regional Sales zijn wij voor het gebied Zuid-Holland (omgeving Rotterdam/Den Haag) op zoek naar een ambitieuze en zelfverzekerde ACCOUNT MANAGER M/V (fulltime) Na een gedegen inwerkperiode ga je op pad om onze...
Bij onze opdrachtgever is men gepassioneerd en managen ze hun relatie op pro-actieve en innovatieve wijze. Het doel is om hun klanten te laten zien wat (digital) Out-of-Home allemaal met hun merk of...