Accountmanager Buitendienst Rotterdam

Accountmanager Buitendienst Rotterdam
Women in Sales
Accountmanager Buitendienst (M/V) Rotterdam
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
MBO
Provincie: 
Zuid-Holland
Plaats: 
Regio Rotterdam
Branche: 
Automotive
Facilitaire dienstverlening
Overige
Functie omschrijving: 

Accountmanager Buitendienst Rotterdam

Jouw nieuwe uitdaging als Accountmanager Buitendienst:

Voor onze opdrachtgever (leverancier in reinigingsproducten) zijn wij opzoek naar ervaren, enthousiaste Accountmanagers / Productadviseurs in de buitendienst. In deze zeer zelfstandige functie is het aan jou de taak om door middel van een demonstratie direct de deal te sluiten.

Je klanten variëren van Horecaondernemers tot Kleuterspeelzalen tot Garages, overal waar hygiëne en reiniging erg belangrijk is. Deze afspraken plan je zelf in. Dit doe je 1 dag in de week met je andere 25 collega's op het hoofdkantoor in Brabant. de rest van de week ben je op pad met een auto van de zaak. Het is een ontzettend leuke functie met een diversiteit aan klanten en waar je veel creativiteit in kwijt kan. Daarnaast gaat het om een hoogwaardig product; cijfers laten zien dat wanneer jij goede afspraken inplant je minimaal 80% zult scoren omdat de producten voor zich zelf spreken.

Functie eisen: 

Taken & Verantwoordelijkheden
De ideale kandidaat;
• Weet mede dmv telefonische acquisitie zelf leads te genereren (1dag in de week in Brabant)
• Heeft minimaal 3 jaar ervaring in de directe verkoop (B2B)
• Is representatief
• Weet ten alle tijde de leiding in het gesprek te behouden
• Is zeer positief en ondernemend ingesteld
• Weet bij elk type klant een gunfactor te creëren
• Volgt leads op en gaat proactief op pad om zelf leads te generen
• Is enorm resultaat- en verkoopgericht
• Ziet targets als een extra drive
• Is verantwoordelijk voor het op peil houden van productkennis middels opleidingen en/of praktijkervaring
• Woonachtig in een straal binnen 35 KM van Rotterdam

Let op: ervaring in de branche is GEEN must enkel de ervaring in de buitendienst (B2B)

Werk- & Denkniveau
MBO/ HBO niveau en tenminste 3 jaar relevante werkervaring (buitendienst B2B).
Deze commerciële rol vereist overtuigingskracht op inhoud, je zit direct met de beslissers aan tafel waardoor je snel in staat bent om beslissingen te nemen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Werken vanuit je eigen woonplaats, gevarieerde klantengroep en een interne opleiding.
Een basissalaris en een zeer goede bonusregeling. Verder krijg je een mobiel en staat er een auto van de zaak voor je klaar!

Sollicitatieprocedure: 

Wanneer je niet aan de functie eisen voldoet zullen we je sollicitatie niet in behandeling nemen. Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen? Aarzel dan niet en stuur je motivatie + CV naar a.prudencia@womeninsales.nl.

Bedrijfsprofiel: 

Women in Sales richt zich als werving & selectie bureau op de vrouwelijke sales professional. Met onze focus op vrouwelijke verkopers onderscheiden wij ons in de bewegelijke werving en selectiemarkt voor sales.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

- Plaats: Rotterdam - Description: In Rotterdam kan alles wat jij kunt Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Hier is ruimte voor mensen met ideeën. Werken in Rotterdam is leuk, werken aan Rotterdam is nog...
Weet jij hoe je ervoor zorgt dat 'zorgtalent' ons weet te vinden? Word je enthousiast van termen zoals recruitment marketing, candidate experience en talentpooling? Solliciteer dan naar de functie van
Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Als Inspection Engineer (Rotating Equipement) houd je je bezig met het opsporen van technische afwijkingen waar mogelijk het oplossen van storingen en daarnaast het aansturen van de Service Engineers. Als Inspection ...
In de rol van Project Engineer ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken, inzetten en aanvragen betreffende de elektronische apparatuur die aan boord van schepen of boorplatforms worden geïnstalleerd. In deze functie hou...