Accountmanager Buitendienst Groningen

Accountmanager Buitendienst Groningen
Women in Sales
Accountmanager Buitendienst (M/V) Groningen
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
MBO
Provincie: 
Groningen
Plaats: 
Regio Groningen
Branche: 
Automotive
Facilitaire dienstverlening
Overige
Functie omschrijving: 

Accountmanager Buitendienst

Jouw nieuwe uitdaging als Accountmanager Buitendienst:

Voor onze opdrachtgever (leverancier in reinigingsproducten) zijn wij opzoek naar ervaren, enthousiaste Accountmanagers / Productadviseurs in de buitendienst. In deze zeer zelfstandige functie is het aan jou de taak om door middel van een demonstratie direct de deal te sluiten.

Je klanten variëren van Horecaondernemers tot Kleuterspeelzalen tot Garages, overal waar hygiëne en reiniging erg belangrijk is. Deze afspraken plan je zelf in. Dit doe je 1 dag in de week met je andere 25 collega's op het hoofdkantoor in Brabant. de rest van de week ben je op pad met een auto van de zaak. Het is een ontzettend leuke functie met een diversiteit aan klanten en waar je veel creativiteit in kwijt kan. Daarnaast gaat het om een hoogwaardig product; cijfers laten zien dat wanneer jij goede afspraken inplant je minimaal 80% zult scoren omdat de producten voor zich zelf spreken.

Functie eisen: 

Taken & Verantwoordelijkheden
De ideale kandidaat;
• Weet mede dmv telefonische acquisitie zelf leads te genereren (1dag in de week in Brabant)
• Heeft minimaal 3 jaar ervaring in de directe verkoop (B2B)
• Is representatief
• Weet ten alle tijde de leiding in het gesprek te behouden
• Is zeer positief en ondernemend ingesteld
• Weet bij elk type klant een gunfactor te creëren
• Volgt leads op en gaat proactief op pad om zelf leads te generen
• Is enorm resultaat- en verkoopgericht
• Ziet targets als een extra drive
• Is verantwoordelijk voor het op peil houden van productkennis middels opleidingen en/of praktijkervaring
• Woonachtig in Groningen

Let op: ervaring in de branche is GEEN must enkel de ervaring in de buitendienst (B2B)

Werk- & Denkniveau
MBO/ HBO niveau en tenminste 3 jaar relevante werkervaring (buitendienst B2B).
Deze commerciële rol vereist overtuigingskracht op inhoud, je zit direct met de beslissers aan tafel waardoor je snel in staat bent om beslissingen te nemen

Arbeidsvoorwaarden: 

Werken vanuit je eigen woonplaats, gevarieerde klantengroep en een interne opleiding.
Een basissalaris en een zeer goede bonusregeling. Verder krijg je een mobiel en staat er een auto van de zaak voor je klaar!

Sollicitatieprocedure: 

Wanneer je niet aan de functie eisen voldoet zullen we je sollicitatie niet in behandeling nemen. Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen? Aarzel dan niet en stuur je motivatie + CV naar a.prudencia@womeninsales.nl.

Bedrijfsprofiel: 

Women in Sales richt zich als werving & selectie bureau op de vrouwelijke sales professional. Met onze focus op vrouwelijke verkopers onderscheiden wij ons in de bewegelijke werving en selectiemarkt voor sales.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en...
Adviseer jij onze klanten over het optimaal inzetten van wervingskanalen?
Voor de afdeling Regional Sales zijn wij voor het gebied Zuid-Holland (omgeving Rotterdam/Den Haag) op zoek naar een ambitieuze en zelfverzekerde ACCOUNT MANAGER M/V (fulltime) Na een gedegen inwerkperiode ga je op pad om onze...
Bij onze opdrachtgever is men gepassioneerd en managen ze hun relatie op pro-actieve en innovatieve wijze. Het doel is om hun klanten te laten zien wat (digital) Out-of-Home allemaal met hun merk of...