Accountmanager Heerenveen

Accountmanager Heerenveen
P-services HR Group
Accountmanager payrolling m/v
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Friesland
Plaats: 
Regio Heerenveen
Branche: 
Arbeidsbemiddeling
Functie omschrijving: 

Steeds meer sectoren en bedrijven zien payrolling als een onmisbare aanvulling op hun  personeelsbeleid. Vanwege onze daaruit voortkomende groei zijn wij voor onze vestiging in Heerenveen op zoek naar een:

Accountmanager m/v
fulltime (40 uur)

De werkzaamheden bestaan uit:

 • prospects en relaties in jouw regio bezoeken;
 • bestaande relaties onderhouden;
 • een vastgesteld aantal prospects telefonisch benaderen;
 • sales rapportages opstellen.
Functie eisen: 

Jouw profiel:

 • minimaal relevant hbo- werk- en/of denkniveau;
 • bewezen commerciële kwaliteiten;
 • goede contactuele eigenschappen;
 • iemand met een drive om te scoren;
 • een zelfstandige werkhouding;
 • beheersing van de Friese taal en bekendheid met het Friese netwerk is een pre.
Arbeidsvoorwaarden: 

P-services biedt:

 • een uitdagende fulltime baan;
 • een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden;
 • mogelijkheden tot het volgen van een cursus of opleiding;
 • een auto en telefoon van de zaak;
 • een vast salaris met provisieregeling.
Sollicitatieprocedure: 

Interesse?
Spreekt bovenstaande je aan, voldoe je aan de vereiste capaciteiten én ben je ervan overtuigd dat je deze rol succesvol en met plezier kunt vervullen? Stuur dan je uitgebreide cv en motivatie uiterlijk maandag 14 april per e-mail naar P-services: sollicitatie@p-services.nl, t.a.v. de heer G. J. van den Berg.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Trientsje Saakstra bereikbaar via 0513 – 633 546 of 06 - 238 947 97.

Voor meer informatie over P-services, zie www.p-services.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel: 

Onze organisatie
P-services HR group is een landelijke organisatie gespecialiseerd en gekwalificeerd in HR-dienstverlening. Wij bieden werkgevers en intermediairs efficiente en effectieve oplossingen op het gebied van payrolling, casemanagement en legal. Daarnaast bieden wij met uwbaan.nl een online platform waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar vinden. Vanuit onze kantoren in Barneveld, Oss en Heerenveen bedienen wij de gehele Nederlandse markt.

Onze dienstverlening staat in het teken van totaalontzorging van onze opdrachtgevers. Wij streven daarbij naar een verantwoorde, sociale samenwerking tussen opdrachtgever en werknemer waarin goed werkgeverschap voorop staat. Met onze expertise en deskundigheid op het gebied van arbeidswet en -regelgeving willen wij professionaliteit op HR-gebied toevoegen aan onze opdrachtgevers.

Over P-services payrolling
Met onze payroll dienstverlening stellen wij de werknemer exclusief aan onze opdrachtgever ter beschikking. P-services neemt daarbij alle administratieve lasten en werkgeversrisico’s over. Hiermee ondersteunen wij organisaties in een arbeidsmarkt waarin de vraag naar flexibel werken alsmaar groter wordt. Ondersteund door vele positieve reacties van onze opdrachtgevers kunnen wij met trots stellen dat P-services de norm voor payrolling is!

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en...
Adviseer jij onze klanten over het optimaal inzetten van wervingskanalen?
Voor de afdeling Regional Sales zijn wij voor het gebied Zuid-Holland (omgeving Rotterdam/Den Haag) op zoek naar een ambitieuze en zelfverzekerde ACCOUNT MANAGER M/V (fulltime) Na een gedegen inwerkperiode ga je op pad om onze...
Bij onze opdrachtgever is men gepassioneerd en managen ze hun relatie op pro-actieve en innovatieve wijze. Het doel is om hun klanten te laten zien wat (digital) Out-of-Home allemaal met hun merk of...