Vertegenwoordigers New Business Amsterdam

Vertegenwoordigers New Business Amsterdam
Wasco Holding B.V.
Vertegenwoordigers New Business
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
MBO
Provincie: 
Landelijk Nederland
Plaats: 
Regio Amsterdam
Branche: 
Overige
Functie omschrijving: 


Ter uitbreiding van onze afdeling New Business zijn wij op zoek naar twee:

VERTEGENWOORDIGERS NEW-BUSINESS (M/V)

Commerciële persoonlijkheden die van aanpakken weten.

De functie Vertegenwoordiger New-Business
Binnen de activiteit New-Business doet Wasco zaken met hotels, recreatieparken, zorginstellingen en woningbouwverenigingen. Naast de traditionele productgroepen in ons leveringspakket wordt ook de dienstverlening aan deze groep klanten steeds belangrijker.

Met innovatieve concepten voor onder andere de hotelbranche weet Wasco met succes haar marktaandeel verder uit te breiden.

Met twee nieuwe vertegenwoordigers wordt verder invulling gegeven aan de groei van deze activiteiten. De kern van deze functie bestaat uit het benaderen van nieuwe klanten, waaronder technische diensten en het introduceren van Wasco als partner in business. Het werkgebied wordt regio Zuid of Noord. Spreekt een aantrekkelijke functie met een uitdagende doelstelling, een proactieve instelling en een no-nonsense mentaliteit je aan, reageer dan snel.
 

Functie eisen: 

Waaraan voldoet deze medewerker?

  • MBO+ werk- en denkniveau, eventueel door werkervaring verkregen.
  • Productkennis (W) van het gevoerde assortiment is een pre;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Commerciële en persoonlijkheid;
  • Zelfstandig en initiatiefrijk;
  • Representatief, relatiebouwer.

* Woonachtig in de betreffende regio.
 

Arbeidsvoorwaarden: 

Wasco biedt
Een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast maakt een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto deel uit van deze functie.
 

Sollicitatieprocedure: 

Solliciteren
Je kunt via onze sollicitatiepagina rechtstreeks reageren op deze functie.

Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je curriculum vitae als bijlage mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Senta Boone, HR adviseur, telefoonnummer: 088-0995000

De sluitingsdatum voor deze vacature is 15 juni. Reacties na deze datum worden niet meer in de procedure meegenomen.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

0

Bedrijfsprofiel: 

WASCO is al sinds 1970 een landelijke speler in de installatiebranche. Als Technische Groothandel op het gebied van verwarming, onderdelen, sanitair en duurzame producten, staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een hoge servicegraad. Wasco is een dochteronderneming van Wolseley, ‘s werelds grootste bouwgerelateerde distributeur. Wasco heeft momenteel 27 afhaalvestigingen en toont daarnaast een gezonde ambitie om dit verder uit te breiden.

Mede dankzij onze circa 340 betrokken medewerkers levert Wasco een compleet assortiment kwaliteitsproducten.
 

Referentie: 
37219
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

In deze rol, waar jij als een soort van kwartiermaker en rechterhand van de Directeur Risk en een van zijn Direct Reports gaat opereren, breng jij je kennis en ervaring in op het gebied van de ontwikkeling van het ORSA Model, ...
Deze interim opdracht is ontstaan vanwege het vertrek van een medewerker en duurt totdat de nieuwe medewerker is gevonden en door jou is ingewerkt. Daarnaast is er enige ondercapaciteit op de afdeling, waardoor de opdracht...
Rillingen bij de gedachte van koud bellen? De jaren 90 belden net, ze willen hun sales methode terug! Je bent nu "Agency Recruiter met een groot hart" of in-house recruiter bij een startup/scaleup...
Bij Studelta hebben we een droom: iedereen op avontuur van werkgeluk. Wij dragen hieraan bij door starters op de arbeidsmarkt te ontwikkelen en te koppelen aan organisaties.
Houd jij van een dynamische en snelle werkomgeving, ben jij een gedreven young talent en wil jij graag aan de slag in een veelzijdige functie? Dan is dit jouw kans!Voor ons kantoor in Bussum zijn w...