Accountmanager ICT Lelystad

Accountmanager ICT Lelystad
Overhoff Dataservices BV
Ervaren ICT Accountmanager: gedreven met hands on mentaliteit
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Gelderland
Plaats: 
Regio Lelystad
Branche: 
ICT
Functie omschrijving: 

Als Accountmanager Data/ICT houd je je bezig met de verkoop van automatisering, servers, (online) software toepassingen en verbindingen (zoals glasvezel) Je begeleidt het gehele traject van aanvraag tot after-sales en je bent verantwoordelijk voor het realiseren van omzetdoelstellingen. Om deze te realiseren ga je relaties aan met (potentiële) klanten. Hierbij ligt de nadruk op het creëren van effectieve zakelijke contacten op verschillende niveaus (acquisitie).

De klanten en prospects van Overhoff zijn zeer uiteenlopend, het focusgebied van Overhoff ligt in de directe omgeving van de beide vestigingen. Een netwerk en/of sterke verbondenheid met de lokale markt (bv. door actieve netwerkdeelname) vormt dan ook een interessante basis voor commercieel succes. De functie van Accountmanager Data/ICT richt zich zowel op het beheren en uitbouwen van bestaande relaties als op het uitoefenen van new business. Beide facetten van verkoop liggen de ideale kandidaat dan ook goed. Je vindt het leuk om te prospecteren, maar ook het nastreven van het hoge service-niveau wat Overhoff haar bestaande klanten biedt, past bij je en weet je te vertalen naar het uitbouwen van business.

Functie eisen: 
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantal jaren concrete ervaring in gelijke functie;
  • Grondige kennis van data/ICT producten en diensten;
  • In staat om bedrijfssituaties te doorgronden en te vertalen
  • Zelfstandig en verantwoordelijk;
  • Sterk in commercie, no nonsense mentaliteit;
  • In staat om duurzame en renderende relaties op te bouwen;
  • Creatief, gedreven, vernieuwend en ambitieus;
  • Woonachtig in directe omgeving Harderwijk of Zwolle en in het bezit van rijbewijs B.
Arbeidsvoorwaarden: 

Werken bij Overhoff betekent werken bij een gedegen middelgrote speler in de ICT/Telecomsector. Een bedrijf dat bekend staat om haar betrouwbare karakter, een grote diversiteit in product/dienstportfolio en heldere interne structuur. Overhoff biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket

Sollicitatieprocedure: 

De werving van deze vacature is uitbesteed aan GROUP020. Interesse? Mail uw cv en schriftelijke motivatie naar ingridvolwater@group020.com. Voor meer informatie bel met Ingrid Volwater (Managing Partner GROUP020) op telefoonnummer 020-5206548 of 06-26963791.

Bedrijfsprofiel: 

Overhoff Dataservices is een betrouwbare ICT dienstverlener. Van het beheren van een serveromgeving, het leveren van de juiste (glasvezel) verbinding en een stabiel (Wi-Fi) netwerk tot het leveren van alle bijbehorende hard- en software, Overhoff Dataservices heeft te allen tijde een passende automatiseringsoplossing voor zakelijke klanten in elk segment. Overhoff Dataservices ruim 8 jaar geleden opgericht en zusterorganisatie van Overhoff Telecommunicatie BV. Vanuit twee lokaties (Harderwijk en Zwolle) worden voor veel verschillende typen klanten (van eenmanszaak tot Corporate) bediend. Klanten staan centraal in het denken en handelen van Overhoff door degelijk en onafhankelijk advies. De levering, de installatie en het onderhoud van de geboden oplossing wordt verzorgd door deskundige en gecertificeeerde collega’s.

Overhoff Dataservices BV kan worden gekenmerkt als een bedrijf met een no nonsense cultuur; een organisatie waarbij een ieder een open communicatie nastreeft en waar een sterk verantwoordelijkheidsgevoel is terug te vinden onder het personeel. Men werkt zelfstandig aan de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening richting de (veelal lokale) zakelijke klanten. Overhoff is het beste te omschrijven als een vooruitstrevende ICT dienstverlener met een gedegen, gezond  en slagvaardig karakter. Een deskundige en betrouwbare partner met ruime ervaring.

Referentie: 
IV 7125
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een Corporate Recruiter met sportmentaliteit. Iemand die de uitdaging aangaat binnen de zorg. Minimaal 32 uur per week.
Als Field Engineer ICT (regio zuidwest NL) houd je je bezig met de volgende taken: Je beheert de systemen, oplossingen en producten op technisch vlak. Je stelt systemen en apparatuur in bedrijf conform technische...
UMC Utrecht / Locatie : Utrecht
Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Het betreft een onderlinge waarborgmaatschappij die stappen wil zitten via digitalisering, apps, data management, data science en robotics naar een dienstverlening die past bij de doelgroep. Jij bent degene die in samenspraak ...