Junior accountmanager "cross mediale" media (man/ vrouw)

Junior accountmanager
Women in Sales
Junior accountmanager "cross mediale" media (man/ vrouw)
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Noord-Holland
Plaats: 
Regio Amsterdam
Branche: 
Media
Functie omschrijving: 

Als Accountmanager "cross mediale" media (man/ vrouw) ben je totaal hoofdverantwoordelijk voor het tot stand brengen van een themabijlage. Dit is een twintig pagina tellende bijlage over een specifiek onderwerk, welke gedistribueerd wordt via de landelijke dagbladen.
Tevens verkoop je online platformen om meer traffic te genereren voor je klant.

Je functie bestaat uit onder meer de volgende taken:

* Verantwoordelijk voor de totale bijlage, incl de layout.

* Verantwoordelijk voor het advertentiepakket. Dus potentiële adverteerders benaderen, onderhandelingen voeren en deals sluiten (commercie beslaat 85% van de functie). Om de onderhandelingen zo goed mogelijk te kunnen voeren, zorg je ervoor dat jij weet wat er speelt in de wereld van jouw thema. Hier doe je onderzoek naar en zo breng je de markt in kaart. Op basis van de trends en ontwikkelingen in de markt ontwikkel je de inhoud van jouw bijlage.

* Voor het schrijven van de artikelen informeer en instrueer je de journalisten zo  
     nauwkeurig mogelijk.
 
* Ben je altijd opzoek naar nieuw creatieve commerciële projecten en uitdagingen.

Functie eisen: 

* Voor deze baan heb je een afgeronde HBO of academische opleiding

* Ben je echt heel ambitieus en targetgedreven en wil je graag altijd scoren!

* Je bent flexibel, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

* Je bent organisatorisch, kan conceptueel denken en altijd opzoek naar creatieve oplossingen.

* Je gaat graag een uitdaging aan en  zorgt dat het een succes wordt,

Arbeidsvoorwaarden: 

Dit is een echte businessschool voor starters. Zo wordt er veel tijd besteed aan persoonlijke ontwikkeling door wekelijkse salestrainingen, directe coaching en veel begeleiding.

De opdrachtgever biedt goede arbeidsvoorwaarden en een meer dan uitstekend bonussysteem. Daarnaast bieden zij een zeer jonge, energieke en professionele werkomgeving, waar veel ruimte is voor activiteiten buiten het werk. 'Work Hard, Play Hard' is ons motto.
Op termijn bieden zij prima carrièremogelijkheden, ook in het buitenland.

Sollicitatieprocedure: 

Heb je intereese in de functie van Junior Accountmanager "cross mediale"? Reageer dan snel en stuur je motivatie naar: e.vanteylingen@womeninsales.nl

Elles van Teylingen

020- 416 7995

 

Bedrijfsprofiel: 

Onze opdrachtgever is een internationaal mediabureau, zij hebben 26 kantoren wereldwijd en 18 vestigingen in Europa. In Nederland zijn zij de meest toonaangevende en  onafhankelijke uitgever die themabijlages maken en distribueren via de top 5 landelijke dagbladen van Nederland en websites over de hele wereld.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en...
Adviseer jij onze klanten over het optimaal inzetten van wervingskanalen?
Voor de afdeling Regional Sales zijn wij voor het gebied Zuid-Holland (omgeving Rotterdam/Den Haag) op zoek naar een ambitieuze en zelfverzekerde ACCOUNT MANAGER M/V (fulltime) Na een gedegen inwerkperiode ga je op pad om onze...
Bij onze opdrachtgever is men gepassioneerd en managen ze hun relatie op pro-actieve en innovatieve wijze. Het doel is om hun klanten te laten zien wat (digital) Out-of-Home allemaal met hun merk of...