Projectmanager Fieldmarketing Amsterdam

Projectmanager Fieldmarketing Amsterdam
Women in Sales
Projectmanager Fieldmarketing
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Noord-Holland
Plaats: 
Regio Amsterdam
Branche: 
Arbeidsbemiddeling
Functie omschrijving: 

De projectmanager is binnen Women in Sales verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van een promotietraject. Van de voorbereiding tot en met de rapportage en uiteindelijk de evaluatie. Dit gebeurt in eerste instantie deels onder begeleiding.

Concrete werkzaamheden bestaan o.a. uit:
- accountmanagement
- werving en selectie van salespromoters
- planning & briefing personeel
- training & coaching ‘on the job’
- contacten onderhouden met klanten, gemeenten, onderwijsinstellingen en leidinggevend personeel op de winkelvloer
- zoeken naar en benutten van commerciële kansen
Daarnaast ben je in uiterste nood bereid zelf in te vallen als promotiemedewerker op de projecten. Kortom, je bent verantwoordelijk voor verschillende projecten die tegelijk draaien en alle projecten regel je van A tot Z.

Functie eisen: 

Voor de functie van projectmanager zoeken wij een daadkrachtig en zelf werkzaam iemand die niet denkt in problemen, maar in oplossingen. Iemand die in staat is precies en netjes te werken en bestand is tegen kritiek en tegenslagen. Iemand die de informele sfeer in ons bedrijf goed aanvoelt, een gezonde dosis humor heeft en kan relativeren. Iemand die kan hollen als er gehold moet worden, maar niet blijft stilstaan als dat lijkt te kunnen. Je spreekt fout- en accentloos Nederlands. In het Engels weet jij jezelf prima te redden en vanwege een uitbreiding naar België is Frans een pre.

Verder heb jij:
- een aantoonbaar HBO of WO diploma
- 2 jaar relevante werkervaring in de fieldmarketing of detachering
- ervaring in het coachen en trainen van medewerkers
- absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit
Daarnaast ben je woonachtig in de regio Amsterdam (binnen een straal van 10 kilometer)

Wij zoeken een aanpakker en regelaar die makkelijk contacten legt en overzicht houdt.

Arbeidsvoorwaarden: 

Een zeer uitdagende en dynamische baan met alle mogelijkheden tot groei. Je bent werkzaam binnen een klein maar zeer gemotiveerd en groeiend team. Je zal werkzaam zijn op kantoor maar ook in het veld, van Schiphol tot retaillocaties over heel Nederland. Jouw 40-urige werkweek loopt van maandag t/m vrijdag of van dinsdag t/m zaterdag. Het salaris zal in eerste instantie liggen tussen de 2000 en 2150 bruto per maand.

Graag ontvangen wij alleen reacties van kandidaten die voldoen aan de gestelde eisen en zich kunnen vinden in de aanbieding.
 

Sollicitatieprocedure: 

Wil je aan de slag als Projectmanager Fieldmarketing bij ons bedrijf? Reageer dan snel en stuur je cv+ motivatie naar:

s.maaskant@womeninsales.nl

Susan Maaskant

020- 416 7995

Bedrijfsprofiel: 

Women in Sales Fieldmarketing is fieldmarketing met de nadruk op sales. Wij geloven in de kracht van de vrouwelijke verkoper. Verkopen zonder push maar met enthousiasme, doorzettingsvermogen en charme. Onze retail verkopers worden gericht geselecteerd en getraind op specifieke saleskwaliteiten en gaan met plezier achter de gestelde targets aan.
Wij geloven niet in opdringerige verkoop. Enthousiasme en charme zorgen uiteindelijk voor de gun.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

FunctieomschrijvingWij zoeken een ervaren projectmanager, met kennis van het sociaal domein en een proactieve, verbindende instelling die de dienstverlening aan onze klanten centraal stelt. Projectmanager 36 uur per week Wat ga...
In deze rol, waar jij als een soort van kwartiermaker en rechterhand van de Directeur Risk en een van zijn Direct Reports gaat opereren, breng jij je kennis en ervaring in op het gebied van de ontwikkeling van het ORSA Model, ...
Deze interim opdracht is ontstaan vanwege het vertrek van een medewerker en duurt totdat de nieuwe medewerker is gevonden en door jou is ingewerkt. Daarnaast is er enige ondercapaciteit op de afdeling, waardoor de opdracht...
Rillingen bij de gedachte van koud bellen? De jaren 90 belden net, ze willen hun sales methode terug! Je bent nu "Agency Recruiter met een groot hart" of in-house recruiter bij een startup/scaleup...
Bij Studelta hebben we een droom: iedereen op avontuur van werkgeluk. Wij dragen hieraan bij door starters op de arbeidsmarkt te ontwikkelen en te koppelen aan organisaties.