International Accountmanager Nederland

International Accountmanager Nederland
MTselect services
International Accountmanager
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Overijssel
Plaats: 
Landelijk Nederland
Branche: 
Overige
Functie omschrijving: 


Mtselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

International Account Manager


“Een internationale top spits die scoort in een technische wereld”

Onze opdrachtgever Bauhuis te Goor is dé internationale specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van Turnkey projecten voor machines en installatie op het gebied van het stralen en coaten van metalen buizen ten behoeve van de olie- en gasindustrie. Sinds de oprichting in 1974 heeft Bauhuis als meer dan 100 complete fabrieken en installaties wereldwijd opgeleverd zowel onshore als offshore.

De taken: als international account manager ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de vastgestelde omzet- en margedoelstellingen binnen het verkoopbeleid. Je speelveld is de internationale markt, waardoor je bereid moet zijn om regelmatig te reizen. Je zorgt iedere maand voor voldoende nieuwe projectaanvragen, en je weet deze op creatieve wijze tot orders te promoveren. Je kunt prioriteiten stellen, en de reële kansen op basis van onderbouwing bepalen. Je verzorgt het relatiebeheer met (potentiële) klanten ter verhoging van de omzet en van de naamsbekendheid. Je signaleert markt-, omzet- en concurrentieontwikkelingen, en doet voorstellen om hiervan te profiteren. In samenwerking met de Verkoop Binnendienst verzorg je passende aanbiedingen, waarbij jouw verantwoordelijkheid ligt bij de externe communicatie taken, zoals het aannemen en/of beantwoorden van specifieke vragen van de klanten. Opstellen en uitvoeren in overleg met de CCO van marketing campagnes en beursdeelnames.
 

Functie eisen: 

Wij vragen: een HBO/WO werk en denkniveau met een commercieel economische achtergrond, aangevuld met ruime technische affiniteit. Je hebt voldoende ervaring op het gebied van internationale verkoop van industriële projecten. Door een combinatie van creativiteit en “out of the box” denkvermogen weet je commercieel te scoren waar anderen passen. Je bent in staat om je collega’s te enthousiasmeren en te motiveren. Verder heb je een uitstekende kennis van de Engelse-, Duitse- en Nederlandse taal. (Russisch, Arabisch en/of Chinees is een pre). Je hebt een goede kennis van MS-Office en ERP systemen.
 

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden: een inspirerende en uitdagende functie in een groeiende en financieel gezonde onderneming. Je bent ambitieus genoeg om mee te groeien in het bedrijf. De mogelijkheid om werkzaam te zijn in een zelfstandige en afwisselende job. Het spreekt vanzelf dat de salariëring en de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn.
 

Sollicitatieprocedure: 

De procedure: je kunt tot 15 augustus solliciteren. Wij rekenen op je! Laat je sollicitatie achter op onze sollicitatiepagina.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ton Valk 06-53812010 of Martine Schulte 06-21453041.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 

 

 

Trefwoorden: accountmanager, sales, verkoper, verkoop, commercieel

0

Logo url: 
<center><a href='http://www.mtselect.nl' target='_blank'> <b><u> <img src='http://adver-match.com/Adver.logos/Img_f271e68b.jpg' border='0' alt='MTselect services' /></u></b> </a></center>
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en...
Adviseer jij onze klanten over het optimaal inzetten van wervingskanalen?
Voor de afdeling Regional Sales zijn wij voor het gebied Zuid-Holland (omgeving Rotterdam/Den Haag) op zoek naar een ambitieuze en zelfverzekerde ACCOUNT MANAGER M/V (fulltime) Na een gedegen inwerkperiode ga je op pad om onze...
Bij onze opdrachtgever is men gepassioneerd en managen ze hun relatie op pro-actieve en innovatieve wijze. Het doel is om hun klanten te laten zien wat (digital) Out-of-Home allemaal met hun merk of...