Sales Manager E-Commerce

Sales Manager E-Commerce
Pondres
Sales Manager E-Commerce
Pondres
Sales Manager E-Commerce
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Noord-Brabant
Plaats: 
Regio Tilburg
Branche: 
E-Commerce
Functie omschrijving: 

Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het leggen van contacten binnen het grootbedrijf en groter MKB en het omzetten van deze contacten in succesvolle sales trajecten. Primair gaat het om bedrijven die een grote behoefte hebben om hun logistieke werkzaamheden uit te besteden.

De producten en diensten waar je aan moet denken zitten in het gecombineerde domein van E-fulfilment, webwinkels en 1-op-1 marketingcommunicatie.

Het commerciële team van Pondres bestaat uit 3 Sales Managers, 3 Cliënt Service Managers, 3 Consultants Sales & Marketing en een accountteam van 18 fte. Als Sales Manager rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Sales & Marketing.

Functie eisen: 

Om deze vacature succesvol in te vullen beschik je over een afgeronde commerciële HBO opleiding, aangevuld met tenminste 5 jaar aantoonbare relevante verkoopervaring met een focus op acquisitie en het genereren van new business. Je hebt een brede kennis en ervaring in het  E-commerce vakgebied. Je beweegt je makkelijk binnen de gestelde doelgroep en kan als geen ander klantvragen omzetten naar commercieel kansrijke offertes (solution selling).

Als persoon ben je
- Communicatief vaardig;
- Commercieel en  Resultaatgericht;
- Overtuigend en beschik je over senior gesprekstechnieken;
- Initiatiefrijk.

Standplaats en uren
De standplaats is Tilburg en het betreft een rol voor 39 uur (fulltime).

Arbeidsvoorwaarden: 

Een all-in bruto jaarsalaris tussen €40.000,- en €55.000,- afhankelijk van kennis en ervaring, aangevuld met een bonusregeling.
Pondres stimuleert haar medewerkers zichzelf te ontwikkelen en besteedt veel aandacht aan opleiding. Nieuwe medewerkers doorlopen bovendien een introductieprogramma om zich snel thuis te voelen in ons bedrijf. Pondres biedt interessante uitdagingen binnen een enthousiast team van medewerkers en een dynamische markt.

Sollicitatieprocedure: 

Primatch ondersteunt Pondres bij de werving en selectie van deze uitdagende functie.
Reageren kan door een CV met motivatie te sturen naar Susan van Beers (recruiter) via susan.vanbeers@primatch.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Susan van Beers op telefoonnummer: 088-5 325 125   of kijk op http://www.pondres.nl

Bedrijfsprofiel: 

Pondres is gespecialiseerd in de fulfilment voor webwinkeliers. Wij zorgen dat een bestelling met de juiste artikelen, op het juiste moment, op de juiste plaats is. Iedere webshop kan probleemloos gekoppeld worden aan het Warehouse Management Systeem van Pondres. Pondres verzorgt het voorraadbeheer, het picken en packen en het versturen van de bestellingen. Daarnaast is het mogelijk dat Pondres de klantenservice en verwerking van de retouren uit handen neemt waardoor de webwinkeliers zich volledig kunnen richten op het verbeteren van de webshop, de inkoop en het assortiment.

Naast fulfilment kan Pondres door haar expertise op het gebied van 1-op-1 marketingcommunicatie ook zorgen voor een verhoging van omzet en rendement. Bijvoorbeeld door aan het pakket een gepersonaliseerde voucher toe te voegen  in combinatie met een e-mail met aanbieding die aansluit bij de behoefte van de besteller. Er wordt daadwerkelijk waarde toegevoegd aan het “pakketje”. Toegevoegde waarde die voortkomt uit onze full service dienstverlening.

Pondres opereert zowel nationaal als internationaal. Opdrachtgevers bevinden zich in alle branches, zoals finance, retail en automotive. Door service, klantgerichtheid en kwaliteitsborging behoort Pondres tot de top in haar segment. Pondres heeft 160 medewerkers in dienst, 50 oproepkrachten en 35 thuiswerkers.

Voor een uitgebreide presentatie van Pondres kijk dan via https://www.youtube.com/watch?v=xE8Y5zApwHA

Logo url: 
http://www.pondres.nl
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

- Immediate takeover of finance role without any transition from actual finance manager;  - Assess accounting/ financial processes in place. Evaluate or create documentation and re-design those processes if necessary;  ...
The NGO has its base in The Netherlands. A solid project control is the main task of the assignment. And monitoring (governance check and balances) the activities of partner Ngo's....
- Plaats: Zwaagdijk-Oost - Description: Summary (Fulltime 38u) We are hiring a Release Manager to lead the release processes within the IT area of fast growing Action. We are expanding and professionalizing the ICT team and we...
Deze interim positie is ontstaan door de oprichting van een nieuwe team, wat gekoppeld is aan de heropzet van de AO/IB. Op het gebied van risicobeheersing is de organisatie nog niet volwassen en wil met dit project hier stappen...
Als Accountmanager Relatiebeheer  maak je deel uit van het Sales team bestaande uit 8 accountmanagers en een Technical Consultant. In deze rol zorg jij ervoor dat onze bestaande klanten voldoende tijd en aandacht krijgen en...