National Account Manager Groot Horeca & Industrie

National Account Manager Groot Horeca & Industrie
Holland Food Service
National Account Manager Groot Horeca & Industrie
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Landelijk Nederland
Noord-Brabant
Plaats: 
Landelijk Nederland
Branche: 
Groothandel
Functie omschrijving: 

De functie:
Als National account Manager bij Holland Food Service gaat u actief opzoek naar nieuwe afzetmarkten en mogelijkheden binnen de food retail, groot-horeca en industrie en bent u verantwoordelijk voor het omzetresultaat en rendement van (nieuw) te vermarkten concepten en producten.

Naast acquisitie/new business bent u tevens verantwoordelijk voor het relatiemanagement waarbij u adviseert en overtuigt op basis van inhoudelijke kennis van product en markt. Hierbij gaat u resultaatgericht, omzet verhogend, proactief en met een ondernemende instelling te werk.

U vertaalt uw kennis van de markt naar een unieke positionering en invulling van diverse A.G.F. producten, nieuwe formules en concepten. De National Account Manager Groot Horeca & Industrie is de enthousiaste spil tussen de nieuwe klanten en Holland Food Service en rapporteert rechtstreeks aan de Adjunct Directeur.

Taken:
De taken van de National account Manager zijn o.a.:

 • Opstellen en realiseren van commerciële jaarplannen.
 • Ontwikkelen en vermarkten van concepten en hier proactief verder invulling aan geven.
 • Afzetmarkten en mogelijkheden zoeken voor nieuwe of bestaande Holland Food Service producten en concepten.
 • Actief relatiemanagement bij bestaande en nieuwe klanten.
 • Inventariseren en monitoren van relevante ontwikkelingen binnen de food retail, groot-horeca & industrie.
 • Begeleiden van de implementatie van concepten en acties bij (nieuwe) klanten.
 • Deelname aan alle commerciële initiatieven binnen Holland Food Service, zoals overleggen, beurzen en symposia.

Competenties: uitstekende communicatieve vaardigheden op alle (gespreks)niveaus, commerciële gerichtheid,  doel-en resultaatgericht met passie voor eten & drinken, innovatief, analytisch sterk, groot organisatievermogen, pragmatisch en proactief.

Functie eisen: 

De ideale kandidaat:

 • Heeft HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding (bijvoorbeeld HAS Bedrijfskunde, Commerciële Economie, HAN Food & Business).
 • Heeft ruime werkervaring (minimaal 5 jaar) in een commerciële functie binnen food retail, groot-horeca & industrie.
 • Is een betrokken en gedreven zelfstarter met een relevant netwerk binnen de nieuw te betreden afzetmarkten food retail, groot-horeca en industrie.
 • Heeft door kennis en ervaring een heldere visie op food retail, groot-horeca en industrie, kent de concullega’s en de markt- en consumententrends en weet deze succesvol te vertalen in uniek te positioneren en vermarkten Holland Food Service concepten.
 • Denkt in kansen en oplossingen en heeft ondernemingsgeest.
 • Is een echte deal-closer en relatiebouwer die uitstekend kan samenwerken en zich prettig voelt binnen een familiebedrijf.
 • Heeft aantoonbaar ervaring met het opstellen van en werken met commerciële en financiële jaarplannen.
 • Is een teamplayer die eraan gewend is om samen met collega’s uit verschillende disciplines om tot een optimaal resultaat te komen en heeft affiniteit met de (vers)producten van Holland Food Service.
 • Is woonachtig in een straal van 75 km rond Wijchen.
Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden:

 • Een uitdagende nieuwe fulltime functie binnen ons moderne familie bedrijf.
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en competenties.
 • Een professioneel inwerktraject.
 • Een auto, telefoon laptop/tablet en bonusregeling.
 • Een prettig werkklimaat binnen een organisatie waar betrokkenheid en passie voorop staan.
Sollicitatieprocedure: 

Solliciteren
Voor verdere informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Jeroen Kamerbeek, Adjunct Directeur, op telefoonnummer 06-30021217.
Uitgebreide informatie over onze organisatie is te vinden op www.hollandfoodservice.nl.

Spreekt de functie en ons bedrijf u aan en bent u woonachtig in een straal van 75 km rond Wijchen stuur dan uw schriftelijke reactie met motivatie en cv (met foto) per e-mail naar: personeelszaken@hollandfoodservice.nl.

Let op; wanneer u niet aan de gestelde eisen voldoet, heeft het geen zin om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Bedrijfsprofiel: 

Holland Food Service is al meer dan 120 jaar dé landelijke totaal leverancier voor zorginstellingen. Onze klanten zijn o.a. GGZ instellingen, verpleeghuizen en ziekenhuizen. Holland Food Service levert dagelijks alle producten op het gebied van Eten & Drinken voor patiënten en bewoners, inclusief een compleet pakket aan boodschappen. Hierbij moet je denken aan groenten en fruit, vlees, zuivel, diepvries, droge kruidenierswaren en brood: het complete pakket van A tot Z.
Ons motto is: Passie voor Zorg! Samen met onze relaties zorgen wij er dagelijks voor dat eten, drinken en gastvrijheid weer bijzonder wordt.

Naast ons onderscheidend vermogen in de zorg, willen wij als modern familiebedrijf ook de vraag vanuit andere markten met Passie bedienen. Om die reden en vanwege onze ambitieuze instelling en innovatiekracht, zijn wij voor ons commercieel team op zoek naar een gedreven en gepassioneerde:
 

Referentie: 
Holland Food Service is op zoek naar een National Account Manager Groot Horeca & Industrie!
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

- Immediate takeover of finance role without any transition from actual finance manager;  - Assess accounting/ financial processes in place. Evaluate or create documentation and re-design those processes if necessary;  ...
The NGO has its base in The Netherlands. A solid project control is the main task of the assignment. And monitoring (governance check and balances) the activities of partner Ngo's....
- Plaats: Zwaagdijk-Oost - Description: Summary (Fulltime 38u) We are hiring a Release Manager to lead the release processes within the IT area of fast growing Action. We are expanding and professionalizing the ICT team and we...
Deze interim positie is ontstaan door de oprichting van een nieuwe team, wat gekoppeld is aan de heropzet van de AO/IB. Op het gebied van risicobeheersing is de organisatie nog niet volwassen en wil met dit project hier stappen...
Als Accountmanager Relatiebeheer  maak je deel uit van het Sales team bestaande uit 8 accountmanagers en een Technical Consultant. In deze rol zorg jij ervoor dat onze bestaande klanten voldoende tijd en aandacht krijgen en...