Accountmanager Binnendienst Apeldoorn

Accountmanager Binnendienst Apeldoorn
Initial
Accountmanager Binnendienst
Dienstverband: 
Fulltime
Parttime
Opleidingsniveau: 
MBO
Provincie: 
Overijssel
Plaats: 
Regio Apeldoorn
Branche: 
Facilitaire dienstverlening
Functie omschrijving: 


Initial heeft een vacature voor haar Telesales en Support team in Deventer:


Accountmanager Binnendienst


(0.8fte, Deventer)

Functie - rol en verantwoordelijkheden Accountmanager Binnendienst
Als Accountmanager Binnendienst ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer van een aangewezen groep klanten en hun afleveradressen van Initial. De communicatie met de klanten gebeurt veelal telefonisch of per email zowel 'inbound' maar hoofdzakelijk 'outbound'. Door het opbouwen van een goede relatie met je klanten zorg je ervoor dat we voldoen aan de eisen en wensen die de klanten stellen aan onze dienstverlening. Daarnaast adviseer je de klanten pro-actief over het producten en dienstenpakket en creëer je kansen voor cross- en upselling. Als eerste aanspreekpunt voor je relaties zie je toe op een optimale en continue dienstverlening richting onze klanten.

Je voornaamste taken zijn:

 • Je staat in voor het dagelijkse beheer en de uitbreiding van een portefeuille van bestaande klanten;
 • Proactief op zoek gaan naar cross- of up-selling mogelijkheden en opvolgen van de klantentevredenheid;
 • Beperkte acquisitie van potentieel nieuwe klanten door vastgestelde leads;
 • Identificeren van potentiële risico’s op contract beëindiging en correct behandelen van opzeggingen;
 • Het vertalen van de klantbehoefte naar oplossingen en het uitwerken en opvolgen van offertes met de klant om tot een contract te komen;
 • Het voeren van een nauwkeurige (klant)administratie in het CRM systeem.
Functie eisen: 

Jouw profiel als Accountmanager Binnendienst:

 • Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde MBO opleiding en hebt minimaal 4 jaar ervaring in outbound telefonische verkoop van producten en diensten in de B2B;
 • Omgaan met targets is je niet vreemd;
 • Je beschikt over kennis van telefonische verkoop- en uitvraagmethodieken;
 • Uitstekende communicatievaardigheden, commerciële instelling en resultaatgericht;
 • Voor de communicatie is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift van belang.
Arbeidsvoorwaarden: 

Initial biedt
Een uitdagende werkplek in een dynamische en solide organisatie met voldoende kansen voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Initial is een no-nonsense werkgever waar teamwork, servicegerichtheid en intermenselijke relaties de drijfveer zijn.

Sollicitatieprocedure: 

Meer informatie
Meer informatie over werken bij Rentokil-Initial? Kijk dan eerst op onze website: www.werkenbijrentokil-initial.nl. Heb je nog steeds vragen? Dan kun je contact opnemen via 070-3576357.

Solliciteren op de vacature Accountmanager Binnendienst
Interesse? Stuur jouw CV en motivatie naar Tancha Christiaanse via onze website. Klik onderaan op de button “Solliciteer >>”.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Account Manager Binnendienst, Commercieel Medewerker Binnendienst, Sales, Medewerkster, Verkoper, Consultant, Adviseur, Telesales Accountmanager
0

Bedrijfsprofiel: 

Bij Initial draait alles om het creëren van een gezonde en efficiënte werkomgeving. Via slimme en innovatieve oplossingen bieden we het bedrijfsleven een totaalservice voor een nette werkvloer, stijlvol en veilig bedrijfstextiel, sanitaire hygiëne en een dienstverlening die onze klanten voorziet van diverse verbruiksartikelen. De hygiëne, het comfort en de uitstraling van een gebouw of de mensen die er werken zijn onze grootste zorg. Initial is een internationaal bedrijf met een no-nonsense mentaliteit wat bijdraagt aan een prettige en informele werksfeer.

Referentie: 
42284
Logo url: 
http://vacature.onlinevacatures.nl/?vid=42284
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Royal Agrifirm Group is coöperatieve organisatie met 17.000 aangesloten leden (boeren, tuinders en kwekers) en is marktleider in het Agrarisch segment.
Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Een HR-specialist bij e-Traction biedt ondersteuning aan het management en de medewerkers en is het eerste aanspreekpunt voor alle HR-kwesties.
  Correct adviseren aan klanten. Uitbrengen van offertes en orderbevestigingen. Opvolgen van orders. Zorgen voor correctheid en volledigheid van gegevens en correct formuleren van afspraken Zorgen voor een correcte...
Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en...