Accountmanager Rotterdam regio

Accountmanager Rotterdam regio
T. Boer & zn
Internationaal Accountmanager
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Zuid-Holland
Plaats: 
Regio Den Haag
Branche: 
Industrie
Productie
Functie omschrijving: 

Hofleverancier T. Boer & zn is een wereldwijd opererende kalfsvlees verwerkende onderneming. In meer dan vijftig landen leveren wij aan groothandel, retail, cateringbedrijven, industrie en horeca. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van kalfsvlees producten in de wereld en maakt onderdeel uit van de VanDrie Group.
 


T. Boer & zn te Nieuwerkerk aan den IJssel heeft een vacature:

Internationaal Accountmanager

Hoe ziet de functie er uit?
Samen met een jong en gedreven commercieel team ben je mede verantwoordelijk voor de groei van onze internationale afzetmarkt. Om goede verkoopresultaten te kunnen bereiken en de relaties met onze afnemers te onderhouden en uit te breiden is talenkennis en commercieel inzicht belangrijk. Wij bieden de kans een zelfstandige en verantwoordelijke functie op te bouwen waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Deze functie is op fulltime basis.
 

Functie eisen: 

Wie ben jij?
Je bent commercieel ingesteld, leergierig, stressbestendig en hebt een afgeronde opleiding op Hbo-niveau. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Franse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent praktisch, flexibel en vasthoudend ingesteld. Kortom een doorzetter en een echte aanpakker.

Ervaring in de voedingsmiddelenbranche is een pré.
 

Sollicitatieprocedure: 

Solliciteren op de vacature Internationaal Accountmanager?
Herken je jezelf hierin en spreekt deze functie jou aan? Stuur ons dan je motivatie en curriculum vitae voor 28 februari 2015 via onze sollicitatiepagina t.a.v. manager P&O de heer J.A. Schiettekatte.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze organisatie: www.boer.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Internationaal Account Manager, Sales, Verkoop, Verkoper, Commercieel Adviseur, Consultant

0

Bedrijfsprofiel: 

Wie zijn wij?
Wij zijn een dynamische onderneming die kalfsvlees exporteert naar meer dan 50 landen met een jaaromzet van meer circa € 350 miljoen. Door vakmanschap van ca. 325 medewerkers kunnen wij aan de specifieke wensen van iedere afnemer voldoen.
 

Referentie: 
43946
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

- Plaats: Rotterdam - Description: In Rotterdam kan alles wat jij kunt Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Hier is ruimte voor mensen met ideeën. Werken in Rotterdam is leuk, werken aan Rotterdam is nog...
Weet jij hoe je ervoor zorgt dat 'zorgtalent' ons weet te vinden? Word je enthousiast van termen zoals recruitment marketing, candidate experience en talentpooling? Solliciteer dan naar de functie van
Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Als Inspection Engineer (Rotating Equipement) houd je je bezig met het opsporen van technische afwijkingen waar mogelijk het oplossen van storingen en daarnaast het aansturen van de Service Engineers. Als Inspection ...
In de rol van Project Engineer ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken, inzetten en aanvragen betreffende de elektronische apparatuur die aan boord van schepen of boorplatforms worden geïnstalleerd. In deze functie hou...