Accountmanager regio Esnchede

Accountmanager regio Esnchede
Itslearning
Key Accountmanager Voortgezet Onderwijs
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Overijssel
Plaats: 
Regio Enschede
Branche: 
Onderwijs
Functie omschrijving: 

Key Accountmanager

In de functie van Key Accountmanager ben je samen met twee andere collega’s verantwoordelijk voor het beheren en verder uitbouwen van bestaande relaties in het voortgezet onderwijs. Je bent in deze functie teamlid van de afdeling Marketing & Sales en werkt intensief en nauw samen met je collega Accountmanagers new business en de afdeling Services.

Voornaamste werkzaamheden:

 • Beheren en verder uitbouwen van bestaande relaties (up- & cross-selling);
 • opbouwen en versterken van relaties met diverse contactpersonen in de onderwijsketen (o.a. schooldirecteuren, rectors, CvB, ICT-coördinatoren, financiën en docenten);
 • geven van value based demo's teneinde de meerwaarde van het itslearning leerplatform aan te tonen;
 • opstellen van accountplannen in samenwerking met de klant en interne organisatie;
 • zorgdragen voor het naleven van de gemaakte afspraken en opgestelde contracten;
 • deelname aan beurzen en evenementen;
 • meedenken en mede verder ontwikkelen van sales activiteiten;
 • je rapporteert aan de Directeur Marketing & Sales.
Functie eisen: 

Wij zoeken voor itslearning 2 Key Accountmanagers die te boek staat als Trusted Advisor. Je hebt oog voor het belang van de klant en weet een DMU te ontginnen en te bewerken. Je weet klanten meer dan tevreden te behouden door verwachtingen te managen en te overtreffen. Je bent een professionele gesprekspartner op verschillende niveaus en ‘last but certainly not least’ een leuke collega!

Verder verwachten wij o.a.:

 • Afgeronde HBO of WO opleiding;
 • vergelijkbare Accountmanagement ervaring richting onderwijs;
 • 5-10 jaar werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie;
 • ruime ervaring met relatiemanagement en adviserende verkoop op hoog niveau;
 • ruime ervaring of een zeer sterke aantoonbare affiniteit met onderwijs en ICT;
 • een goede basisbeheersing van de Engelse taal;
 • ruime ervaring met het werken met een CRM systeem;
 • de volgende, belangrijkste persoonskenmerken: gedreven, empatisch, communicatief sterk, planmatig en analytisch;
 • je woont bij voorkeur in de regio Noordoost Nederland of Midden-Zuid Nederland.

Werkgebied/ Standplaats
Het werkgebied voor deze functie is Noordoost Nederland. Je werkt vanuit huis en bent 2 à 3 keer per maand op het kantoor van itslearning in Enschede.

Arbeidsvoorwaarden: 

"What's in it for you?”
Bij itslearning werk je in een deskundige en groeiende omgeving waarbinnen jij je eigen succes kunt creëren. Als Key Accountmanager heb je een zelfstandige en belangrijke functie in de sales cyclus van een professionele, informele en internationale organisatie.

Hiernaast biedt itslearning jou:

 • Een goed vast basissalaris (opvraagbaar bij AV);
 • een bonusregeling;
 • een laptop, mobiele telefoon en auto van de zaak;
 • een pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • diverse trainingen, waaronder training in Noorwegen, webinars en trainingen op locatie.
Sollicitatieprocedure: 

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan online via de vacature op onze eigen website: www.avdiensten.nl (onderaan bij de vacature via de grijze button).

Sollicitatieprocedure
Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken met AV W&S en itslearning. Eén van deze gesprekken is een telefonisch interview in het Engels met een internationale selectiepartner als onderdeel van het internationale beleid van itslearning. Een referentieonderzoek, het maken van psychologische testen en de behandeling van een praktijkcase maken ook onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. AV Werving & Selectie is een www.Summum.nu gecertificeerd bureau. Deze certificering biedt zekerheid ten aanzien van onze vakbekwaamheid, integriteit en zorgvuldigheid.

Bedrijfsprofiel: 

Itslearning is een marktleider op het gebied van online leeromgevingen met miljoenen gebruikers over de gehele wereld. De groeiende internationale organisatie, met het hoofdkantoor in Bergen - Noorwegen, telt momenteel 9 kantoren en ruim 200 medewerkers. Hiervan werken zo’n 30 enthousiaste collega’s voor de Nederlandse organisatie in Enschede. De missie van itslearning is scholen - van basis tot hoger onderwijs - te helpen bij het verwezenlijken van hun onderwijsambities. Het itslearning leerplatform, een krachtige en betrouwbare SaaS-oplossing, neemt hier letterlijk en figuurlijk een centrale rol bij in. Voor scholen betekent dit dat men gegarandeerd is van een up-to-date digitale leeromgeving die altijd en overal via internet beschikbaar is zonder zorgen over hardware, software en beheer. Tezamen met het leerplatform levert itslearning gerichte technische en didactische dienstverlening die volledig is afgestemd op de doelstellingen van de school. Zo kunnen alle itslearning-gebruikers - schoolbesturen, docenten, mentoren, leerlingen en zelfs ouders - zich optimaal richten op het primaire onderwijsproces en tot de beste resultaten komen. En dat is waar onderwijs uiteindelijk om gaat.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en...
Adviseer jij onze klanten over het optimaal inzetten van wervingskanalen?
Voor de afdeling Regional Sales zijn wij voor het gebied Zuid-Holland (omgeving Rotterdam/Den Haag) op zoek naar een ambitieuze en zelfverzekerde ACCOUNT MANAGER M/V (fulltime) Na een gedegen inwerkperiode ga je op pad om onze...
Bij onze opdrachtgever is men gepassioneerd en managen ze hun relatie op pro-actieve en innovatieve wijze. Het doel is om hun klanten te laten zien wat (digital) Out-of-Home allemaal met hun merk of...