Accountmanager Telesales Amersfoort

Accountmanager Telesales Amersfoort
Xebia
Accountmanager Telesales
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Noord-Holland
Plaats: 
Regio Amersfoort
Branche: 
Overige
Functie omschrijving: 


Ter versterking van onze Unit Education zijn wij op zoek naar een gedreven:

Accountmanager Telesales

(locatie Hilversum)

Vanuit onze afdeling Education (4,5 FTE) wordt de propositie van de overige 6 business units, Xebia IT Architects, Xebia Software Development, Agile Consulting & Training, GoDataDriven, Test Automation en Xpirit op het gebied van training op succesvolle wijze in de markt gezet. Het trainingsaanbod is rijk en gevarieerd waarbij naast eigen consultants en trainers wordt samengewerkt met guru’s die binnen ons vakgebied relevant zijn. Voorbeelden daarvan zijn Jeff Sutherland, Arlen Bankston, Dan North, Daniel Steinberg en Roger Sessions. Kijk voor ons curriculum op training.xebia.com!

Een indruk van je takenpakket

 • De focus van jouw rol ligt op het actief telefonisch benaderen van prospects en bestaande klanten om hen op een kwalitatief goede manier te helpen met hun leervraag. Je werkt dwars door diverse marktsegmenten heen. Je bent in staat om op eigen kracht een plan daarvoor te maken en dat uit te voeren.
 • Door het actief en enthousiast plegen van acquisitie ben je in staat om op zelfstandige wijze creatieve verkoopprocessen op te starten en onze ‘high end’ education proposities uit te dragen en ook uit te bouwen. Wij zien Telesales als een volwaardig beroep en we verwachten dat ook van jou.
 • Je kunt op natuurlijke en oprechte wijze je relaties beheren en communiceert op verschillende niveaus. Je weet zowel eenvoudige als (in een later stadium) de wat meer complexe sales cycli succesvol te managen.
 • Met je collega’s zet je de richting uit voor het commerciële beleid en je geeft daar zelf invulling en uitvoering aan. Daarbij heb je veel vrijheid om je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen.

Functie eisen: 

Wat wij zoeken
Alle Xebianen onderscheiden zich doordat het gedreven, ondernemende en communicatief ingestelde professionals zijn, met een focus op resultaat. Ze hebben een HBO/WO werk- en denkniveau, zijn analytisch sterk, leergierig en gericht op samenwerking en het delen van kennis.

Als Telesales met affiniteit met Education én professional weet je welke competenties jou in deze ambitieuze rol succesvol maken. Wat jou écht onderscheidt van je collega’s:

 • Je herkent jezelf in de onderliggende waarden als basis van onze succesvolle organisatie en onze autoriteit in de markt.
 • Je conceptuele vermogen, en ‘can do’ mentaliteit wordt aangevuld met zelfreflectie, lerend vermogen en ambities die aansluiten bij de ambitie van Xebia om autoriteit te blijven in deze voor ons succesvolle moeilijke markt.
 • Ruime en relevante ervaring in een vergelijkbare rol, alsmede een bewezen trackrecord op het gebied van sales.

Arbeidsvoorwaarden: 

Waarom wij onderscheidend zijn

 • Wij zijn een internationaal en professioneel opererende organisatie met een ‘high end’ profiel
 • Wij willen erkend worden als autoriteit op ons vakgebied, daarom innoveren wij continu onze diensten en oplossingen om voorop te kunnen blijven lopen;
 • Onze werkwijze is pragmatisch en resultaatgericht met focus op kwaliteit; waarbij wij op verantwoorde wijze de Agile principes toepassen;
 • Wij faciliteren actief ondernemerschap met voldoende ruimte voor ontplooiing binnen onze snelgroeiende informele organisatie;
 • Wij beschikken over een uitgebreid programma gericht op het ontwikkelen van onze medewerkers en het delen van kennis:

1. Twee wekelijkse Xebia Knowledge Exchange sessies;
2. Een vrij te besteden trainingsbudget van 6 dagen en €5.000,- (bij fulltime dienstverband);
3. Budgetten voor het doen van onderzoek, schrijven van publicaties of geven van presentaties;
4. Het vrij kunnen bestellen van vakliteratuur;

 • Wij bieden een uitdagende, dynamische en professionele werkomgeving met gepassioneerde collega’s en professionele begeleiding;
 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden en behaalde targets/prestaties worden beloond met een uitstekende bonus.

Sollicitatieprocedure: 

Interesse
Neem bij interesse en voor meer informatie over deze functie contact op met Xebia Education, 035 – 538 1921 en verkoop jezelf aan ons als Telesales Representative Education! Stuur je reactie naar training@xebia.com en bezoek voor meer informatie onze site: www.xebia.com

Trefwoorden: Account Manager Telesales, Sales Representative, Verkoper Binnendienst, Accountmanager Binnendienst, Account Manager Binnendienst, Commercieel Medewerker Binnendienst, Sales vacatures

0

Bedrijfsprofiel: 

De organisatie
Ondernemende professionals georganiseerd in zelfstandige cellen, met een eigen thema, voorop en vooruitlopend en allen op hun eigen wijze verantwoordelijk voor de realisatie van onze gemeenschappelijke autoriteitsmissie.

Xebia is met deze instelling inmiddels gegroeid tot een toonaangevende high-end organisatie van ruim 550 medewerkers met vestigingen in Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten en India. Voor de top 250 organisaties van Nederland voeren wij verbeteringstrajecten door gebaseerd op Agile en wij leveren technische consulting en development in mobiele en front-end omgevingen. Deze trajecten hebben als doel te leiden tot strategische IT versnelling en concurrentievoordeel.

Wij weten wat ons succesvol maakt. We kennen onze klanten, weten wat nodig is en doen ons werk goed. Maar wie helpt ons dit verhaal te vertellen? Meerdere verhalen zelfs, iedere cel van ons ecosysteem heeft zijn eigen succesverhaal, als hoofdstuk deel uitmakend van onze bestseller met als titel Xebia. Een boek waaraan jaarlijks hoofdstukken worden toegevoegd….
 

Referentie: 
45136
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en...
De ideale kandidaat beschikt over: Een afgeronde WO opleiding/ post HBO opleiding; Relevante ervaring als Supply Chain-, Demand- of Category controller; Relevante ervaring in de S&OP cycle; Ervaring bij grote complexe...
Adviseer jij onze klanten over het optimaal inzetten van wervingskanalen?
Ben jij de enthousiaste, proactieve Recruiter (fulltime) die wij zoeken?