Intern Accountmanager Apeldoorn

Intern Accountmanager Apeldoorn
Bevaplast BV
Intern Accountmanager
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Gelderland
Plaats: 
Regio Apeldoorn
Branche: 
Groothandel
Functie omschrijving: 


Wij zijn op zoek naar een:

Intern Accountmanager


“ een klantmanager die vanuit kantoor de Key Accountmanager en daarmee onze klanten maximaal ondersteunt. “

 

Functieprofiel
Bevaplast zoekt een organisatietalent die vanuit kantoor opereert en de key accountmanager ondersteunt in het commerciële proces. Offertes maken en opvolgen, presentaties voorbereiden, assortimentanalyses per klant maken, forecasts bespreken met bestaande relaties (eventueel bezoeken), afspraken maken en agenda’s beheren. Doelstelling is de salesmanagers zoveel mogelijk vrij te houden voor het acquireren van nieuwe klanten.

Functie eisen: 
  • minimaal HBO werk- en denkniveau
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een commerciële binnendienst functie
  • commerciële focus en gedreven door resultaat
  • organisatorisch sterk
  • goede beheersing van de Engels taal is een must en Duits is een pre
  • beheersing van ERP- en office pakketten
Arbeidsvoorwaarden: 

Bevaplast biedt een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en alle kans om jezelf te ontplooien. Het betreft een functie voor 40 uur per week in Vaassen.

Sollicitatieprocedure: 

Interesse ?
Heb je interesse in deze positie en wil je meer informatie of ken je iemand die mogelijk in het profiel past en wellicht geïnteresseerd is, neem dan spoedig contact op met Harold Ezinga op 06-43629442. Wil je je belangstelling kenbaar maken, maak dan gebruik van de sollicitatiepagina. De gesprekken met de consultants van TIB &Partners vinden plaats in Zutphen of Groningen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

0

Bedrijfsprofiel: 

Bevaplast, gevestigd in Vaassen, is een ambitieuze en snel groeiende groothandel gespecialiseerd in sport en medische hulpmiddelen, zoals braces, sporttape, pleisters en verbanddozen. Het specialisme van Bevaplast is het ontwikkelen van private label assortimenten die zij leveren aan vooraanstaande retailers in West-Europa. Kenmerkend voor Bevaplast is het kleinschalige, jonge, ambitieuze team en het internationale karakter van de dagelijkse contacten. Speerpunten voor de komende jaren zijn zowel het verder uitbouwen van de online (sport)activiteiten als ook de rol van ketenregisseur.

Referentie: 
45286
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Royal Agrifirm Group is coöperatieve organisatie met 17.000 aangesloten leden (boeren, tuinders en kwekers) en is marktleider in het Agrarisch segment.
Als accountmanager ben je dé adviseur die de vraag van werkgevers naar arbeidskrachten koppelt aan onze werkzoekenden. Kun jij deze uitdaging aan?
Een HR-specialist bij e-Traction biedt ondersteuning aan het management en de medewerkers en is het eerste aanspreekpunt voor alle HR-kwesties.
Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en...
Als Junior Consultant heb jij de verantwoordelijkheid voor het managen van je eigen projecten. Dit is voornamelijk op het gebied van verduurzaming van bestaande bouw (waarbij de focus ligt op de utiliteitsbouw). Waar houd jij je...