Sociaal psychiatrisch verpleegkundige / GGZ-agoog

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige / GGZ-agoog
Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ieder van ons treffen. Het is onze ambitie deze zo veel mogelijk te voorkomen, waar mogelijk mensen te genezen en waar nodig hen te ondersteunen. Het is onze uitdaging en inspiratie om samen met anderen te werken aan een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland.Bij sociaal casemanagement gaat het om de actieve outreachende, praktische hulp …

Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ieder van ons treffen. Het is onze ambitie deze zo veel mogelijk te voorkomen, waar mogelijk mensen te genezen en waar nodig hen te ondersteunen. Het is onze uitdaging en inspiratie om samen met anderen te werken aan een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland.Bij sociaal casemanagement gaat het om de actieve outreachende, praktische hulp en coördinatie van de zorg voor mensen die te maken hebben met zowel verslavingsproblematiek als psychische problemen. Voor de sociale verslavingszorg van Emergis in de regio  zijn we wegens langdurige ziekte van een medewerker per direct op zoek naar een sociaal psychiatrisch verpleegkundige  / GGZ-agoog.

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige draagt u zorg voor directe hulpverlening aan cliënten met psychiatrische problematiek. U werkt volgens de richtlijn casemanagers in de verslavingszorg.De werkzaamheden bestaan vooral uit begeleiding van personen waarbij er naast problemen met en rond het gebruik van alcohol en drugs, tal van andere problemen spelen rondom de lichamelijke en psychische gezondheid, huisvesting, arbeid, inkomen, justitie en sociale relaties. Eventuele toeleiding naar zorg, ondersteuning en herstel van dagelijkse functies zijn belangrijke gespreksonderwerpen. U bent lid van het multidisciplinair team.U bent in het bezit van een diploma SPV of GGZ-agoog, en hebt tenminste twee jaar werkervaring in de psychiatrie. U heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.Het betreft een functie van 16-32  uur per week (volgens een min-max contract).

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang en vervolgens interne kandidaten.Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Matchpartner / Locatie : Hilversum
BKV Groep / Locatie : Dubai
UMC Utrecht / Locatie : Utrecht
Matchpartner / Locatie : Overijssel
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn