Radiodiagnostisch laborant

Radiodiagnostisch laborant
Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide diagnostische dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek (functieonderzoek, beeldvorming en laboratoriumonderzoek).   Wij zijn op zoek naar  2 X Radiodiagnostisch laboranten 16 uur per week voor de locaties Eindhoven, s-H…

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide diagnostische dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek (functieonderzoek, beeldvorming en laboratoriumonderzoek).

 

Wij zijn op zoek naar

 2 X Radiodiagnostisch laboranten

16 uur per week voor de locaties Eindhoven,

s-Hertogenbosch en Roosendaal

 

Afdeling

De afdeling beeldvorming maakt onderdeel uit van Clientonderzoek en werkt op verschillende locaties in de regios Eindhoven, Den Bosch, Panningen en Roosendaal. De afdeling beeldvorming verzorgt verschillende onderzoeken, te weten röntgenonderzoeken, radiologische echos, cardiale echos, prostaatechos en heupechos.

 Taken

Het verrichten van (standaard) onderzoek bij patiënten naar de toestand van een bepaald lichaamsdeel, orgaan of skelet door middel van beeldvormende technieken (röntgenonderzoek) en het assisteren bij radiologische echos, alsmede het maken van specialistische opnames. U draagt mede zorg voor de correcte administratieve afhandeling van het onderzoek.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Matchpartner / Locatie : Hilversum
BKV Groep / Locatie : Dubai
UMC Utrecht / Locatie : Utrecht
Matchpartner / Locatie : Overijssel
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn