Fysiotherapeut Ter Valcke (vac. 240)

Fysiotherapeut Ter Valcke (vac. 240)
Ben jij fysiotherapeut en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan naar de functie van (geriatrisch) fysiotherapeut binnen de locatie Ter Valcke in Goes. Het betreft een vacature voor 12 tot 16 uur per week voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Binnen Ter Valcke, Centrum voor Zorg en Revalidatie in Goes, wordt zorg aangeboden aan somatische en psychogeriat…

Ben jij fysiotherapeut en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan naar de functie van (geriatrisch) fysiotherapeut binnen de locatie Ter Valcke in Goes. Het betreft een vacature voor 12 tot 16 uur per week voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van een jaar.

Binnen Ter Valcke, Centrum voor Zorg en Revalidatie in Goes, wordt zorg aangeboden aan somatische en psychogeriatrische cliënten. Naast Ter Valcke wordt ook zorg aangeboden in de groepswoningen in de omgeving. 

Als fysiotherapeut maak je deel uit van de sector Behandeling Ondersteuning en Advies (BOA). Deze paramedische dienst bestaat uit een enthousiast, multidisciplinair team dat ondersteuning biedt aan zowel intramurale, extramurale als revalidatie cliënten. Je werkzaamheden bestaan naast behandelen ook uit advisering, coaching en ondersteuning van zorgmedewerkers. Je levert maatwerk gericht op de specifieke hulpvraag van de cliënt. Daarnaast biedt het team eerstelijns fysiotherapie.

Visie

Als deskundige medewerker ondersteun je het levenspad van de cliënt waar en wanneer dit nodig is. Je hebt hart voor de cliënt en passie voor je werk. De kwaliteit van het dagelijks leven van de cliënt staat altijd centraal. Samen met de cliënt maak je de juiste keuzes. Je werkt vanuit onze kernwaarden: nabijheid, vrijheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid.

Kerntaken:

* Je werkzaamheden bestaan uit het onderzoeken, behandelen en adviseren van de cliënt;

* Je stelt een individueel fysiotherapeutisch behandelplan op met als doel het voorkomen, verminderen en/of compenseren van stoornissen aan het bewegingsapparaat van de cliënt;

* Je wordt vooral ingezet op de afdelingen dagbehandeling en algemene/orthopedische revalidatie. Hier draag je o.a. bij aan het opnieuw aanleren van vaardigheden en werk je toe naar ontslag van de cliënt.

* Je biedt eerstelijns fysiotherapie.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Matchpartner / Locatie : Hilversum
BKV Groep / Locatie : Dubai
UMC Utrecht / Locatie : Utrecht
Matchpartner / Locatie : Overijssel
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn