Verzorgenden IG

Verzorgenden IG
DE FUNCTIE Iedere cliënt heeft verschillende behoeften en wensen. Dat geldt zeker voor onze cliënten. Daar houden we dan ook zo goed mogelijk rekening mee. Door persoonsgebonden zorg op maat kun je met jouw ervaring en kennis van groot belang zijn voor het welzijn van onze cliënten. Als zorg medewerker  heb je de verantwoording van de ondersteuning van de cliënten en respecteer je hun leefstijl…

DE FUNCTIE

Iedere cliënt heeft verschillende behoeften en wensen. Dat geldt zeker voor onze cliënten. Daar houden we dan ook zo goed mogelijk rekening mee. Door persoonsgebonden zorg op maat kun je met jouw ervaring en kennis van groot belang zijn voor het welzijn van onze cliënten. Als zorg medewerker  heb je de verantwoording van de ondersteuning van de cliënten en respecteer je hun leefstijl.

.

JOUW BAGAGE  Je bent in het bezit van het diploma verzorgende (niveau 3-IG) en je hart ligt bij het  werken met ouderen . Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen weet je snel de juiste begeleiding te bieden! Ten aanzien van de werktijden en inzetbaarheid ben je flexibel en bereidt alle diensten te werken. Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren.

 

TER WEEL BIEDT  In eerste instantie een dienstverband voor de duur van 11 maanden. Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling van een verzorgende IG: FWG 35 (max. 2.524,46 per maand bij een fulltime dienstverband). Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Matchpartner / Locatie : Hilversum
BKV Groep / Locatie : Dubai
UMC Utrecht / Locatie : Utrecht
Matchpartner / Locatie : Overijssel
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn