Verzorgenden IG voor de flexpool, Locaties ´t Gasthuis (vac. 246)

Verzorgenden IG voor de flexpool, Locaties ´t Gasthuis (vac. 246)
Ben je verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer dan op onze vacature binnen de flexpool van locaties ´t Gasthuis. Uren zijn bespreekbaar van 4 tot 24 uur per week. Je krijgt een vast rooster, waarbij je voor alle diensten wordt ingezet. Vanuit de flexpool kun je op verschillende locaties in Middelburg of omgeving worden ingezet. Voor de cliënten en co…

Ben je verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer dan op onze vacature binnen de flexpool van locaties ´t Gasthuis. Uren zijn bespreekbaar van 4 tot 24 uur per week. Je krijgt een vast rooster, waarbij je voor alle diensten wordt ingezet. Vanuit de flexpool kun je op verschillende locaties in Middelburg of omgeving worden ingezet. Voor de cliënten en collega´s van deze locaties ben jij degene die zorgt voor continuïteit. Je bent in de unieke positie om te zien hoe er op de verschillende locaties waar je wordt ingezet gewerkt wordt. Het is goed mogelijk dat de ene locatie erg gebaat zou zijn met de werkwijze van een andere locatie, waarbij jij je bijdrage kan leveren. Kun jij die verbindende schakel zijn?

De flexpool is nog in ontwikkeling. De flexpool zal geleidelijk groeien en uiteindelijk bestaan uit drie groepen, elk met hun eigen specialiteit:

* Somatische zorg: verblijfszorg, geriatrische revalidatiezorg, complexe zorg. Dit betreft de locatie Noordbolwerk en de afdelingen  Watertoren, Bolwerk en Molenwater binnen ´t Gasthuis te Middelburg

* Psychogeriatrische zorg: zorg voor mensen met dementie. Dit betreft de locaties Kranesteyn, Thibautstraat en Compagnieplein in Middelburg, Ambachtsveld in Oost-Souburg en Clasinastraat te Arnemuiden.

* Bijzondere zorg: zorg voor cliënten met Korsakov en dubbelzorg voor cliënten met een combinatie van dementie met psychische problematiek. Dit betreft de locatie Ter Poorteweg in Koudekerke en afdeling Singel in ´t Gasthuis.

Visie SVRZ

Als deskundige medewerker ondersteun je het levenspad van de cliënt waar en wanneer dit nodig is. Je hebt hart voor de cliënt en passie voor je werk. De kwaliteit van het dagelijks leven van de cliënt staat altijd centraal. Samen met de cliënt maak je de juiste keuzes. Je werkt vanuit onze kernwaarden: nabijheid, vrijheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid.  

Kerntaken:

* Je begeleidt de cliënten in de regie van hun eigen leven. Het individuele plan voor de zorg- en dienstverlening vormt hiervoor de basis. Dit plan stel jij samen met de cliënt en de contactpersoon op.

* Je realiseert de (zorg) vragen van de cliënt over wonen, zorg en welzijn. Zo nodig zoek je samen met collega´s naar (nieuwe) mogelijkheden.

* Je hebt contacten met cliënten, hun familie of relaties en collega's.

* Je bent aanspreekpunt voor de contactpersoon van de aan jou zorg toevertrouwde cliënt.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Matchpartner / Locatie : Hilversum
BKV Groep / Locatie : Dubai
UMC Utrecht / Locatie : Utrecht
Matchpartner / Locatie : Overijssel
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn