Psychiater kinder- en jeugd

Psychiater kinder- en jeugd
De kinder- en jeugdpsychiatrie richt zich op de behandeling en begeleiding van kinderen en jeugdigen, in de leeftijd van 0-18 jaar, met (sociaal)psychiatrische problematiek en hun systeem. Ithaka werkt met zorgprogrammas en biedt poliklinische-, deeltijd- en (dag)klinische behandelingen.Amares is het resultaat van de krachtenbundeling van Juvent en Emergis. Er wordt FACT en Kinder Intensieve Th…

De kinder- en jeugdpsychiatrie richt zich op de behandeling en begeleiding van kinderen en jeugdigen, in de leeftijd van 0-18 jaar, met (sociaal)psychiatrische problematiek en hun systeem. Ithaka werkt met zorgprogrammas en biedt poliklinische-, deeltijd- en (dag)klinische behandelingen.Amares is het resultaat van de krachtenbundeling van Juvent en Emergis. Er wordt FACT en Kinder Intensieve Thuisbehandeling geboden. De sector heeft 110 medewerkers die vorm en inhoud geven aan de kinder- en jeugdpsychiatrische expertise.

Voor ons team van artsen en psychiaters zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega, die  werkzaam wil zijn in een multidisciplinair team. De psychiater die we zoeken heeft ambitie om vanuit de eigen professie te investeren in een groter geheel dan de werkplek waar hij/zij het meeste werk verricht. Is vernieuwend, zoekt naar nieuwe wegen samen met collegas. Naast klachtenreductie streven wij nadrukkelijk het verhogen van de kwaliteit van leven van onze cliënten na. Interesse in beleidsmatige aspecten van de organisatie is een pre.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Matchpartner / Locatie : Hilversum
BKV Groep / Locatie : Dubai
UMC Utrecht / Locatie : Utrecht
Matchpartner / Locatie : Overijssel
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn