Helpenden zorg en welzijn plus, vacaturenummer 16.105

Helpenden zorg en welzijn plus, vacaturenummer 16.105
De behoefte aan flexibele inzet van medewerkers neemt de komende jaren sterk toe. Zorgstroom heeft er daarom voor gekozen om een interne flexpool op te zetten. Flip is een specialistisch team met medewerkers die bereid zijn op diverse locaties te werken. Werken bij Flip houdt in dat je de voorkeur geeft aan flexibel werken in de zorg bij onze zes intramurale locaties. Dit kan ook in de vakantie…

De behoefte aan flexibele inzet van medewerkers neemt de komende jaren sterk toe. Zorgstroom heeft er daarom voor gekozen om een interne flexpool op te zetten. Flip is een specialistisch team met medewerkers die bereid zijn op diverse locaties te werken.

Werken bij Flip houdt in dat je de voorkeur geeft aan flexibel werken in de zorg bij onze zes intramurale locaties. Dit kan ook in de vakantie, als bijbaan of flexibel naast jouw vaste baan. Bij Flip bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Je kiest of je overdag, s avonds, s nachts of in het weekend wilt werken. Tevens kun je kiezen tussen korte of langere diensten.

 

De functie

Het individueel en groepsgericht verzorgen en begeleiden van klanten, waarbij centraal staat dat klanten de eigen regie zoveel mogelijk behouden. Het zorgleefplan van de bewoner is leidraad bij de zorgverlening. Daarnaast zorg je voor een passende dagbesteding waarbij de klant invulling kan geven aan interesses, hobbys en een sociaal leven. Als helpende zorg en welzijn draag je dit uit door middel van een uitnodigende en inspirerende manier naar de klanten toe.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Matchpartner / Locatie : Hilversum
BKV Groep / Locatie : Dubai
UMC Utrecht / Locatie : Utrecht
Matchpartner / Locatie : Overijssel
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn