Verzorgende ig niveau 3

Verzorgende ig niveau 3
Verzorgingshuis Duinrust
Scheveningen/Den Haag
Als VIG-er heb je een veelzijdige functie. Zo zorg je er voor dat onze cliënten zich geborgen en veilig voelen en dat hun verblijf in Duinrust gezellig en zinvol is. Je betrekt hen bij activiteiten en begeleidt hen bij de dingen die ze nog zelf kunnen en helpt een handje of stimuleert bij de dingen die mo…
Verzorgingshuis Duinrust
Scheveningen/Den Haag
Als VIG-er heb je een veelzijdige functie. Zo zorg je er voor dat onze cliënten zich geborgen en veilig voelen en dat hun verblijf in Duinrust gezellig en zinvol is. Je betrekt hen bij activiteiten en begeleidt hen bij de dingen die ze nog zelf kunnen en helpt een handje of stimuleert bij de dingen die moeilijk geworden zijn. Je verricht de verpleegtechnische handelingen conform het zorgdossier en hebt contact met de familie van de cliënt.
Je draagt zorg voor administratieve taken die voortvloeien uit de zorgverlening zoals het bijhouden van bewonersdossiers en je neemt deel aan teambesprekingen en werkoverleg. Hierbij horen wij graag jouw inbrengen en jouw ideeën.
Daarnaast ben je werkbegeleider van leerlingen en stagiaires en neem je deel aan voort¬gangs-gesprekken en beoordelings-, en evaluatiegesprekken.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Samen in de Zorg / Locatie : Eindhoven
Samen in de Zorg / Locatie : 's-Hertogenbosch
Samen in de Zorg / Locatie : Breda
Samen in de Zorg / Locatie : HAARLEM
Samen in de Zorg / Locatie : Tilburg