Verpleegkundige

Verpleegkundige
WZH Transvaal
Den Haag
Gezien de toename van de complexiteit van zorg, wil Transvaal inspelen en toegerust zijn op de zorgvraag en behoefte van PG-plus cliënten. Deze doelgroep betreft cliënten met een psychiatrisch en dementerend ziektebeeld. Doelstelling is om de woon en zorg omstandigheden zo te creëren dat de cliënten zich geborgen voelen en waarb…
WZH Transvaal
Den Haag
Gezien de toename van de complexiteit van zorg, wil Transvaal inspelen en toegerust zijn op de zorgvraag en behoefte van PG-plus cliënten. Deze doelgroep betreft cliënten met een psychiatrisch en dementerend ziektebeeld. Doelstelling is om de woon en zorg omstandigheden zo te creëren dat de cliënten zich geborgen voelen en waarbij hun mogelijkheden optimaal worden benut. Voor het begeleiden van deze leefstijlgroepen en het begeleiden van het team medewerkers zijn we op zoek naar een verpleegkundige, het liefst met een B achtergrond of ervaring/affiniteit met deze specifieke doelgroep.
Je draagt vanuit je verpleegkundige vakkennis bij aan het zo optimaal maken van de zorginhoudelijke kwaliteit en de implementatie daarvan.
Je maakt deel uit van een zorgteam en werkt mee als verpleegkundige. Je ziet het als een uitdaging om samen met het team, vanuit een coachende en begeleidende rol (on the job), continue op zoek te gaan naar mogelijkheden om de beste kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

BKV Groep / Locatie : ZWOLLE
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn
Samen in de Zorg / Locatie : Helmond
Samen in de Zorg / Locatie : Amsterdam
Samen in de Zorg / Locatie : Den Dungen