Praktijkbegeleider verpleegkundige- en verzorgende opleidingen

Praktijkbegeleider verpleegkundige- en verzorgende opleidingen
Bronovo
 
De praktijkbegeleider begeleidt leerlingen/stagiaires/studenten en nieuwe medewerkers tijdens de inwerkperiode en levert een belangrijke bijdrage aan een optimaal leerklimaat ten behoeve van de verzorgende en verpleegkundige basisopleiding. De praktijkbegeleider verzorgt het praktijk-leergedeelte van de verzorgende en verpleegkundig…
Bronovo
 
De praktijkbegeleider begeleidt leerlingen/stagiaires/studenten en nieuwe medewerkers tijdens de inwerkperiode en levert een belangrijke bijdrage aan een optimaal leerklimaat ten behoeve van de verzorgende en verpleegkundige basisopleiding. De praktijkbegeleider verzorgt het praktijk-leergedeelte van de verzorgende en verpleegkundige opleidingen niveau 3, 4 en 5. Stuurt werkbegeiders in hun rol in de opleidingsroute. De praktijkbegeleider is vrijgesteld voor de begeleiding van leerlingen en nieuwe medewerkers, waarbij de begeleiding mede plaatsvindt op de werkvloer.
De praktijkbegeleider overlegt regelmatig met de unithoofden betreffende de voortgang van het leerproces van de leerlingen/stagiaires en het inwerkprogramma van nieuwe medewerkers. De praktijkbegeleider is verbonden aan een afdeling opleiding en werkt nauw samen met de opleidingscoördinator en de praktijbegeleider.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Samen in de Zorg / Locatie : Eindhoven
Samen in de Zorg / Locatie : 's-Hertogenbosch
Samen in de Zorg / Locatie : Breda
Samen in de Zorg / Locatie : HAARLEM
Samen in de Zorg / Locatie : Tilburg