Verpleegkundige (oproep)

Verpleegkundige (oproep)
WZH Nieuw Berkendael
Den Haag
Voor het goed kunnen vervullen van de functie is het belangrijk te weten dat door een verkeersongeluk, een operatie, een hersenbloeding, zuurstofgebrek of een ziekte er abrupt of sluipenderwijs een einde is gekomen aan het leven dat iemand gewend was. Acceptatie hiervan bij de cliënt en diens geliefden is vaak een moeizaa…
WZH Nieuw Berkendael
Den Haag
Voor het goed kunnen vervullen van de functie is het belangrijk te weten dat door een verkeersongeluk, een operatie, een hersenbloeding, zuurstofgebrek of een ziekte er abrupt of sluipenderwijs een einde is gekomen aan het leven dat iemand gewend was. Acceptatie hiervan bij de cliënt en diens geliefden is vaak een moeizaam proces. Daarom zoeken we samen met familie, kinderen en/of de partner naar de mogelijkheden om een zinvol bestaan op te bouwen.
Behalve revalidatie hebben wij specifieke deskundigheid op het gebied van comazorg en bieden we tevens thuiszorg aan. Dit betekent dat werken bij Nieuw Berkendael transmuraal is, dus zowel intern als extern.

Als verpleegkundige draag je bij aan het zo lang mogelijk zelfstandig leven en wonen in de eigen omgeving van de cliënt (intra- en extramuraal). Je begeleidt en verzorgt de cliënten conform het zorgleefplan, waarbij je oog hebt voor het persoonlijk welbevinden van onze cliënten. Je vindt het een uitdaging om aansluiting te vinden bij de cliënt, wat gezien zijn of haar gedragsproblematiek of toestand niet altijd vanzelfsprekend is. In deze functie draag je vanuit je verpleegkundige vakkennis bij aan het verbeteren van de zorginhoudelijke kwaliteit op de locatie.
Wij zijn vooruitstrevend en daarom ook kritisch. We stellen feedback geven en ontvangen erg op prijs, twee essentiele onderdelen om te kunnen verbeteren. Wij hebben de instelling dat groei niet zonder vallen en opstaan kan, mits we er maar van leren.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

BKV Groep / Locatie : ZWOLLE
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn
Samen in de Zorg / Locatie : Helmond
Samen in de Zorg / Locatie : Amsterdam
Samen in de Zorg / Locatie : Den Dungen