Verpleegkundige

Verpleegkundige
WZH Transvaal
Den Haag
Per juli aanstaande verhuizen we naar ons nieuwe locatie. Een prachtig gebouw en ingericht voor kleinschalig wonen voor dementerende ouderen. We verheugen ons er op. Als locatie spelen wij in op de zorgbehoefte van PG en PG-plus cliënten. Deze laatste doelgroep betreft cliënten met een psychiatrisch en dementerend ziektebeeld. D…
WZH Transvaal
Den Haag
Per juli aanstaande verhuizen we naar ons nieuwe locatie. Een prachtig gebouw en ingericht voor kleinschalig wonen voor dementerende ouderen. We verheugen ons er op. Als locatie spelen wij in op de zorgbehoefte van PG en PG-plus cliënten. Deze laatste doelgroep betreft cliënten met een psychiatrisch en dementerend ziektebeeld. Door kleinschalige woongroepen creëren we een omgeving waar onze cliënten zich geborgen voelen en waarbij hun mogelijkheden optimaal worden benut. Voor het begeleiden van deze leefstijlgroepen en coachen van het team medewerkers ten aanzien van de psychosociale begeleiding zijn we op zoek naar een verpleegkundige, met ervaring of in ieder geval affiniteit voor PG en PG Plus.

Je draagt vanuit je verpleegkundige vakkennis bij aan het zo optimaal mogelijk maken van de zorginhoudelijke kwaliteit en de implementatie daarvan.
Je maakt deel uit van een zorgteam en werkt mee als verpleegkundige. Je ziet het als een uitdaging om samen met het team, vanuit een coachende en begeleidende rol (on the job), continue op zoek te gaan naar mogelijkheden om de beste kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

BKV Groep / Locatie : ZWOLLE
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn
Samen in de Zorg / Locatie : Helmond
Samen in de Zorg / Locatie : Amsterdam
Samen in de Zorg / Locatie : Den Dungen