Leerling verzorgende niveau 3 ig

Leerling verzorgende niveau 3 ig
Florence
Rijswijk
De opleiding start in september 2014 waarna je geheel in stijl van Florence, onze 'eigen' opleiding niveau 3 Verzorgende Individuele Gezondheidszorg Welzijn, Wonen en Zorg volgt. Drie jaar hard werken, maar wel direct het geleerde toepassen in de praktijk. Deze opleiding, welke in samenwerking ROC ID College Zoetermeer is ontwikkeld,…
Florence
Rijswijk
De opleiding start in september 2014 waarna je geheel in stijl van Florence, onze 'eigen' opleiding niveau 3 Verzorgende Individuele Gezondheidszorg Welzijn, Wonen en Zorg volgt. Drie jaar hard werken, maar wel direct het geleerde toepassen in de praktijk. Deze opleiding, welke in samenwerking ROC ID College Zoetermeer is ontwikkeld, sluit je af met een landelijk erkend diploma op MBO niveau bij een toonaangevende werkgever en kom je in aanmerking voor een functie Verzorgende niveau 3 IG binnen Florence.

Tijdens de opleiding leer je als leerling Verzorgende niveau 3 vaardigheden en competenties die nodig zijn om uiteindelijk als Verzorgende niveau 3 IG in de praktijk te kunnen werken.

Het is een vacature voor de wijk, als leerling zal je intramuraal beginnen, maar ook in de thuiszorg een stagetijd doormaken.

Wat mag je uiteindelijk als Verzorgende niveau 3 IG allemaal uitvoeren?
De kern is het verlenen van zorg gericht op persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging. Welzijn is een aspect dat steeds belangrijker wordt in de omgang met cliënten, familie en collega's. We noemen dat ook wel klantbeleving: aandacht geven en begrepen voelen. Als laatste heb je een rol in het meedenken over het organiseren van het werk en het beleid.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Samen in de Zorg / Locatie : Eindhoven
Samen in de Zorg / Locatie : 's-Hertogenbosch
Samen in de Zorg / Locatie : Breda
Samen in de Zorg / Locatie : HAARLEM
Samen in de Zorg / Locatie : Tilburg