Verpleegkundige oproep

Verpleegkundige oproep
WZH Oosterheem
Zoetermeer
Wij bieden dementerende cliënten een kleinschalige woonomgeving met gelijkgestemden wat zoveel als mogelijk overeenkomt met het leven thuis. Zo zijn er diverse leefstijlgroepen met bijvoorbeeld een huiselijke, cultuur en natuur achtergrond. De bejegening, de inrichting van de huiskamers, de dagelijkse activiteiten, het eten, …
WZH Oosterheem
Zoetermeer
Wij bieden dementerende cliënten een kleinschalige woonomgeving met gelijkgestemden wat zoveel als mogelijk overeenkomt met het leven thuis. Zo zijn er diverse leefstijlgroepen met bijvoorbeeld een huiselijke, cultuur en natuur achtergrond. De bejegening, de inrichting van de huiskamers, de dagelijkse activiteiten, het eten, het vieren van de feestdagen enzovoort zijn afgestemd op het leven zoals men dat vroeger gewend was.

In deze functie boeien wij jou om vanuit je verpleegkundige vakkennis bij te dragen aan het verbeteren van de zorginhoudelijke kwaliteit op de locatie en de implementatie daarvan. Hierbij sta je in nauwe verbinding met je collega's door mee te werken in de dagelijkse zorg en omdat we werken met kleinschalige woongroepen, hoort koken daar bij.

Je bent de linking pin tussen de arts, behandelaren, de leidinggevende en het team. Het tijdig doorspelen van informatie en duidelijke begrijpelijke communicatie (mondeling en schriftelijk) is absolute noodzaak.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

BKV Groep / Locatie : ZWOLLE
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn
Samen in de Zorg / Locatie : Helmond
Samen in de Zorg / Locatie : Amsterdam
Samen in de Zorg / Locatie : Den Dungen