Verzorgende niveau 3 (vig) jongerenhuisvesting

Verzorgende niveau 3 (vig) jongerenhuisvesting
Zonnehuisgroep Vlaardingen
Vlaardingen
Binnen de nieuwe jongerenhuisvesting wordt zorg geboden aan cliënten tussen de 18 en 65 jaar. Cliënten met een beperking die verpleeghuiszorg nodig hebben kunnen in deze locatie zelfstandig wonen met de veiligheid van 24-uurszorg. De zorgvraag van de cliënten is zeer divers, waarbij gedrags- en psychiatrische p…
Zonnehuisgroep Vlaardingen
Vlaardingen
Binnen de nieuwe jongerenhuisvesting wordt zorg geboden aan cliënten tussen de 18 en 65 jaar. Cliënten met een beperking die verpleeghuiszorg nodig hebben kunnen in deze locatie zelfstandig wonen met de veiligheid van 24-uurszorg. De zorgvraag van de cliënten is zeer divers, waarbij gedrags- en psychiatrische problematiek kan voorkomen. Er wordt gewerkt met het OER principe, Ondersteuning Eigen Regievoering. In deze methode van werken staat centraal dat de cliënt regie over eigen leven heeft en deze kan blijven behouden.
In jouw zorgverlening probeer je daarom zoveel mogelijk uit te gaan van de wensen van de individuele bewoners en ondersteun je hen bij de eigen regievoering. Je biedt samen met collega?s, werkend vanuit verschillende disciplines, zorg aan de bewoners voortkomend uit de zorgleefplannen.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Samen in de Zorg / Locatie : Eindhoven
Samen in de Zorg / Locatie : 's-Hertogenbosch
Samen in de Zorg / Locatie : Breda
Samen in de Zorg / Locatie : HAARLEM
Samen in de Zorg / Locatie : Tilburg