Verpleegkundige in de wijk segbroek

Verpleegkundige in de wijk segbroek
HWW Zorg
Den Haag
Vacature Verpleegkundige in de Wijk (Parttime 28 - 30 uur) Den Haag; Segbroek

Vind jij het leuk om te zorgen voor een adequate zorgverlening aan clienten in een thuissituatie en hierbij de zelfredzaamheid van de client zoveel mogelijk te stimuleren? Dan zoeken wij jou. HWW Zorg is op zoek naar een Verpleegkundige in de W…
HWW Zorg
Den Haag
Vacature Verpleegkundige in de Wijk (Parttime 28 - 30 uur) Den Haag; Segbroek

Vind jij het leuk om te zorgen voor een adequate zorgverlening aan clienten in een thuissituatie en hierbij de zelfredzaamheid van de client zoveel mogelijk te stimuleren? Dan zoeken wij jou. HWW Zorg is op zoek naar een Verpleegkundige in de Wijk voor Segbroek.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de verpleging en begeleiding van de klant in, vooral, midden en hoog complexe zorgverleningsituaties volgens de daarvoor geldende landelijke en interne richtlijnen. Je werkt volgens routines en standaardhandelingen, gecombineerd met het aanpassen van zaken op een nieuwe situatie.
Je biedt zorg aan de clienten en plant je eigen werkzaamheden op efficiënte en effectieve wijze. Je hebt regelmatig werkoverleg met je collega?s en andere hulpverleners en stemt zo de werkzaamheden af. Verder signaleer je belangrijke veranderingen bij de client en in diens omgeving en bespreekt deze met de client en zorgmanager. Je bent verantwoordelijk voor tijdige en adequate voorlichting aan clienten en voor een volledige en up-to-date klantdossiervorming.

Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

BKV Groep / Locatie : ZWOLLE
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn
Samen in de Zorg / Locatie : Helmond
Samen in de Zorg / Locatie : Amsterdam
Samen in de Zorg / Locatie : Den Dungen