Leerling seh verpleegkundige

Leerling seh verpleegkundige
Bronovo
 
Als SEH verpleegkundige (Spoedeisende Hulp verpleegkundige) ben je vaak de eerste die een patiënt te zien krijgt. Je stelt in een zo kort mogelijke tijd een eerste noodzakelijke therapie in voor patiënten met een acuut gezondheidsprobleem. Dit kunnen patiënten zijn met allerlei klachten, van hartklachten tot en met breuken en alle v…
Bronovo
 
Als SEH verpleegkundige (Spoedeisende Hulp verpleegkundige) ben je vaak de eerste die een patiënt te zien krijgt. Je stelt in een zo kort mogelijke tijd een eerste noodzakelijke therapie in voor patiënten met een acuut gezondheidsprobleem. Dit kunnen patiënten zijn met allerlei klachten, van hartklachten tot en met breuken en alle variaties daar tussenin. Je weet hoe je snel en effectief kunt ingrijpen bij acute situaties. Je bent onderdeel van een professioneel team en patiënten en collega's vertrouwen op jouw deskundigheid.
Na het behalen van je SEH diploma werk je ook als avond/nachthoofd in het ziekenhuis. Als je van de ICU of CCU komt is het mogelijk om te rouleren tussen de SEH en ICU./CCU.

De opleiding tot SEH-verpleegkundige is een opleiding op HBO niveau en duurt 18 maanden. Tijdens de opleiding werk je minimaal 32 uur op de Spoedeisende Hulp van ons ziekenhuis. Het theoretische gedeelte volg je aan de Zorg Academie van het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Tijdens je werk breng je in de praktijk wat je in de theorielessen leert. De opleiding wordt volledig vergoed door het ziekenhuis.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

BKV Groep / Locatie : ZWOLLE
Gelre ziekenhuizen / Locatie : Apeldoorn
Samen in de Zorg / Locatie : Helmond
Samen in de Zorg / Locatie : Amsterdam
Samen in de Zorg / Locatie : Den Dungen