Verzorgende niv 3 ig voorburg en ypenburg

Verzorgende niv 3 ig voorburg en ypenburg
Directzorg Den Haag
Den Haag
Voor diverse cliënten in Den Haag maar met name in Voorburg en Ypenburg zijn wij met spoed op zoek naar verzorgenden IG en verpleegkundigen ter uitbreiding van de bestaande zorgteams. De zorgmomenten zijn in de ochtend, middag, avond waarbij het vooral gaat om beschikbaarheid op donderdagen en om het weekend. Maar uiteraar…
Directzorg Den Haag
Den Haag
Voor diverse cliënten in Den Haag maar met name in Voorburg en Ypenburg zijn wij met spoed op zoek naar verzorgenden IG en verpleegkundigen ter uitbreiding van de bestaande zorgteams. De zorgmomenten zijn in de ochtend, middag, avond waarbij het vooral gaat om beschikbaarheid op donderdagen en om het weekend. Maar uiteraard kun je ook op de andere dagen voldoende werken! Je kunt namelijk zelf bepalen welke zorgmomenten je in wilt vullen.
Je werkt zelfstandig bij cliënten thuis, waarbij zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt wordt gestimuleerd. Afhankelijk van de zorgvraag verricht je lichamelijke verzorging en verpleegtechnische handelingen. Je levert een bijdrage aan de zorgkwaliteit, rapporteert in het zorgdossier en signaleert eventuele wijzigingen in de cliëntsituatie.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Samen in de Zorg / Locatie : Eindhoven
Samen in de Zorg / Locatie : 's-Hertogenbosch
Samen in de Zorg / Locatie : Breda
Samen in de Zorg / Locatie : HAARLEM
Samen in de Zorg / Locatie : Tilburg