Verzorgende ig bij wzh oosterheem

Verzorgende ig bij wzh oosterheem
WZH Oosterheem
 
Als woonzorgbegeleider zorg je ervoor dat de continuïteit en kwaliteit van de zorg gewaarborgd is. Je geeft persoonlijke en begeleidende ondersteuning aan onze cliënten zoals afgesproken in het zorgleefplan. Je werkt in teamverband en geeft uitvoering aan de visie van kleinschalig wonen. In de zorgverlening staat de cliënt en…
WZH Oosterheem
 
Als woonzorgbegeleider zorg je ervoor dat de continuïteit en kwaliteit van de zorg gewaarborgd is. Je geeft persoonlijke en begeleidende ondersteuning aan onze cliënten zoals afgesproken in het zorgleefplan. Je werkt in teamverband en geeft uitvoering aan de visie van kleinschalig wonen. In de zorgverlening staat de cliënt en het welbevinden centraal. Juist jij bent de sfeermaker bij de cliënten in hun persoonlijke leefomgeving. De cliënt ziet uit naar jouw komst met jouw vrolijkheid en werkplezier.

Het team van WZH Oosterheem is in ontwikkeling. Als medewerker én als team werk je met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je zorgt hierbij - binnen de afgesproken kaders - voor de planning van je eigen werkzaamheden.
Extra Info  »
De velden met een * zijn verplicht

Vacatures

Samen in de Zorg / Locatie : Eindhoven
Samen in de Zorg / Locatie : 's-Hertogenbosch
Samen in de Zorg / Locatie : Breda
Samen in de Zorg / Locatie : HAARLEM
Samen in de Zorg / Locatie : Tilburg